FashionWeek Amsterdam 2014 report dag 3

Alle modellen verzamelen, the show is about to start! Dag drie van Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam is tot een einde gekomen. Bn'ers, it-girls, stylistes, it-boys, bloggers en ander modeliefhebbend volk betrad het Westergasterrein. Vol verwachting van wat de shows ons zouden brengen. Op het menu hadden we vandaag Spijkers & Spijkers, ByBrown en Vibrant Pakistan. Kijk snel verder voor onze dagelijkse FashionWeek update!

visual

van bubblegum pink tot blauw haar

Spijkers & Spijkers hebben we in ons hart gesloten. Wat zijn de zusjes Spijker toch leuk! Geinspireerd door Josephine Baker hadden Truus en Riet als titel voor hun collectie 'I shall dance all my life..' Grafisch, exotisch en dierlijke prints maakten de collectie vernieuwend, kleurrijk en inspirerend. Vibrant Pakistan was ook erg kleurrijk en een goede show om de zaterdag mee af te sluiten.

Naast het catwalkprogramma is er nog véél meer te doen tijdens FashionWeek. Zo is er ook het Downtown programma en is er op streetstyle gebied véél te zien. We zien de mooiste creaties en ook bekend Nederland hult zich in outfits waar wij jaloers op worden. Van bubblegum looks tot pyjama-inspired outfits en van een McDonalds clutch tot de Fashionchick schoenen. Wij hebben voor jou een mix van runway, people on the street, party's en andere benoemenswaardige momenten op een rij gezet. Kijk mee naar dag drie van de Amsterdamse modeweek.

Dag drie - Mercedes-Benz FashionWeek Amsterdam

spijkers spijkers backstage

L Model Liza Schwab backstage bij de show van SIS by Spijkers & Spijkers.
R Het team van L'Oreal maakt de prachtigste creaties bij de modellen.

linsey

L Linsey van Pose blog gespot in een outfit van Spijkers & Spijkers.
R Oef, lovely Moschino bag!

spijkers

L Hoe leuk is de backdrop van SIS by Spijkers & Spijkers?
R Onze Wendy in een zwarte jumpsuit. Suits her so well! 

kristel

L Alexander Wang inspired look van Kristel Anna van Dolce & Gabbana,
R Sporty meets office chic. We like!

fc

L Deze look van Anne van Fashionchick.de is helemaal FashionWeek proof.
R Want ze draagt dé Fashionchick heels met fringes. So hot!

bloggers

L Dit zijn de winnaressen van de Fashionchick bloggercompetitie! Whatdefinesus, Songesfumables, Fashionzen en KleinstadtCarrie. Welcome in Amterdam, girls!
R Iris van Fashion Zen in the picture op het Westergasterrein.

vibrant
L Backstage bij de show van Vibrant Pakistan.
R Kleurrijk it is!

streetstyle

L Bradley van So-Pr en ik dachten all black everything. Met een touch of white.
R Lovely outfit van een Braziliaanse blogster.


the fashion streetsL Hét modeplein van Amsterdam is gevuld met heerlijk modevolk. Neem een voorbeeld aan ontwerper Sepehr en Antoinette van den Berg van Future Touch met hun heerlijke looks.
R On Saturdays we wear pink! 

Hoe is jouw weekend tot nu toe? Wij zitten tot in onze oren in het mode spektakel zoals je ziet. Morgen weer een dag vol shows, feestjes, de Modefabriek en uiteraard veel fotomomenten. Houd je Fashionchick goed in de gaten? De reports van FashionWeek komen elke dag online met de laatste mode-updates. Dat wil jij écht niet missen.

Pssst, heb je de fashion reports van dag twee en de openingssoiree al gezien? 

Foto's: eigen beeld 
 

liefs, Amanda van Effrink

Amanda van Effrink When in doubt, just add some glitter.

Reageer