Fashiontrend 2013: Blokhakken

In 2013 gaan de stiletto's even een rang lager in je schoenenkast. Maak ruimte voor dé trend van nu: de blokhak! Een schoen die je wel in centimeters verlengt, maar daarentegen een stuk lekkerder zitten dan die sky-high heels waarop je aan het eind van de dag je boer-met-kiespijn-lach opzet omdat je vergaat van de pijn. Gelukkig komt deze trend je van de pijn verlossen en hoef je dus niet alleen maar sneakers te dragen om het aangenamer voor jezelf te maken.

Blokhakken
cc: Nelly.com

Deze blokhakken trend zorgt er in ieder geval voor dat wij vrouwen stevig met beide benen op de grond staan én blijven staan. Geen gestuntel of gewiebel meer dat we kennen van de naaldhakken. Met deze blokhakken trotseer jij op vrouwelijke wijze alle gaten en kieren die er tussen de stoeptegels te vinden zijn. De blokhak is er onder vele soorten schoenen te vinden. Je ziet ze onder andere terug onder pumps, enkellaarsjes, veterlaarsjes en sandalen. Er is dus voor elke gelegenheid een goed paar schoenen met blokhak te vinden. Heb jij ze al in je garderobe? Hieronder een kleine greep uit de vele varianten blokhakken.

Fashiontrend 2013: blokhakken

Jeffrey Campbell boots
ZALANDO
€229,95
Enkellaars Blink
BRANDOS
€34,00
Zwarte laarsjes
ZALANDO
€159,95
Laarsjes Johanna
NELLY.COM
€69,95
Suède enkellaars
SHOEP
€69,00
Leren enkellaars
MANGO
€49,95
Laarsje Leea
NELLY.COM
€21,95
Enkellaars met plateau
NELLY.COM
€74,95
Laarsje Sacha
WEHKAMP.NL
€49,95
Sandaal met blokhak
NELLY.COM
€59,95
Enkellaars met zilveren hak
NELLY.COM
€74,95
Sixty Seven shoe
NELLY.COM
€54,95

Wat vind jij van deze trend? Laat het ons weten via een reactie.

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Reageer

  Log in om te reageren
 • Anouk 4 jaar geleden

  Mooi en ze lopen lekker makkelijk ;)

 • Mirna 4 jaar geleden

  De Jeffrey Campbell's blijven m'n favoriet!

 • Laura 4 jaar geleden

  leea laarsjes zijn erg leuk!

 • Sigrid 4 jaar geleden

  Die Brandos schoenen zijn leuk zeg!!

 • Rowena 4 jaar geleden

  Love it!

 • Hermien 4 jaar geleden

  Altijd al mijn favoriet geweest, al is het maar om het loopgemak zodat je makkelijk flink de hoogte in kunt. Helemaal een feestje nu je tegenwoordig vaak creatief met de hak zelf wordt omgesprongen. Niet alleen maar van die lelijke nephouten hakken meer

 • Margreth 4 jaar geleden

  Ze zijn echt gaaf, die van Nelly zijn erg mooi!

 • Rosita 4 jaar geleden

  Idd Alexia, die bestrating hier is verre van vrouw vriendelijk! Vorig jaar was ik in Miami en daar hebben ze hele grote betonplaten als stoep. Mooier, strakker en super om op hakken te lopen! We zouden haast hakbelasting moeten opeisen bij de gemeente! ;)

 • Sylvana 4 jaar geleden

  @Alexsia Ik kan het niet beter verwoorden!

 • Lotte 4 jaar geleden

  Ik hou van blokhakken, ga die van nelly kopen de zwarte!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Ja, gaaf, hè, die laarsjes Johanna van Nelly! Met die idiote kinderkopjes en andere bestrating met (val)kuilen zijn blokhakken en wedges ideaal. Stiekem vind ik stiletto's supersexy, maar dan moet je wel met auto van deur tot deur gaan, en niet lekker "stappen". En met de wedges van nu, met al die vrolijke prints op de wedge zelf, zijn ze toch een stuk leuker én zelfs sexy geworden.