Fashionista: Nieuw magazine vol mode inspiratie

Advertorial

Er is een nieuw magazine op de bladenmarkt gespot: Fashionista! Niets relaxter dan op een vrije middag door een lekker magazine bladeren. Niets inspirerender dan een goede shoppingpagina in een fijn blad. Dat is precies wat Fashionista biedt. Dit nieuwe blad voor jonge modeliefhebbers van 14 tot 20 jaar staat bomvol shopping, fashiontrends, real life & beauty.

Fashionista magazine

Fashionista Magazine

Het eerste nummer, met een stralende Blake Lively op de cover, lag vanaf 16 november in de winkel. Wij hebben meteen flink lopen spitten in het blad en kwamen mooie dingen tegen. Het beste van Fashionsta: de gigantische hoeveelheid pagina's met shopping! Per trend krijg je direct matching items voor geschoteld. Pagina na pagina wordt gevuld met de mooiste producten. Inspiratie vinden was nog nooit zo makkelijk en het is dus niet gek dat het eerste nummer van Fashionista van het ene naar het andere redactielid wordt doorgeven. Andere must-reads in deze eerste editie zijn het interview met Sabrina van AfterDRK.com en de budgetshoppingtrip met Josh V.

Fashionista is jong, fris, lekker sprankelend en heerlijk budget. Voor alle jonge meiden die hun modebloed voelen kriebelen is het blad een must. Fashionista verschijnt om de vier weken en kost nu slechts €2,99! Meer informatie over dit nieuwe magazine vind je op de Fashionista site.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.