Lifestyle

Fashionchick's Modemuseum: you're invited!

Anne, 01 november 2015

Fashionchick's Modemuseum: you're invited!

Het is weer zover: de grote Fashionchick Shopping Day komt eraan! Dat betekent een dag lang online shoppen met gigantische kortingen op de mooiste kunstwerkjes van je favoriete webshops zoals Costes, Omoda en Navabi. En om deze dag niet onopgemerkt voorbij te laten gaan, organiseren wij een grootse Fashionchick Shopping Days launch party. Een avond waarop wij kunst en mode samenbrengen en wij 'The Art of Shopping' groots met jullie vieren. Dit is Fashionchicks Modemuseum by night! 

Shopping day launch party

The Art of Shopping

Fashionchicks Modemuseum is de kick-off voor de Fashionchick Shopping Day! En we beloven hét fashion event van het jaar. Geniet van heerlijke gin tonics, dans op de deuntjes van Sunny en DJ Alamaison, bekijk de mooiste collecties in ons Fashionchick Modemuseum, maak kunstzinnige selfies voor een Photowall, win unieke prijzen en sleep een loodzware goodiebag mee naar huis. Dit alles in de Chicago Social Club, die wij voor een avond omtoveren tot Fashionchicks Modemuseum. 

Body Top ''Tasty'' BlackST. Studio ST. Studio
€ 69,00 € 20,70
RokJane Norman V&D
€ 41,00
Kanten bodyBlouse met printOTTO
€ 74,95

Are you in?

Op donderdag 26 november barst het feest om 20.00 uur los. Je bestelt nu voor €7,50 een ticket voor Fashionchicks Modemuseum. Dit is inclusief entree, welkomstcocktail en toegang tot het feest dat na 23.00 uur (als het eerste gedeelte van het Fashionchick programma is afgelopen) plaatsvindt in de Chicago Social Club. Dans de avond in en vertrek met een goodiebag. En omdat we je willen behoeden voor een after-party-dipje gaat het feestje online door. Zondag 29 november shop je online met kunstzinnige kortingen tijdens de Fashionchick Shopping Day.

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan nu hier je kaarten.

tickets fashionchick shoppingdays

PS: Laat ons via Facebook weten dat je aanwezig bent en blijf op de hoogte van het programma, de te winnen prijzen en krijg een kijkje achter de schermen.

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer