Lifestyle

Fashionchick's confession box: Ellen & Kristel

Kristel, 26 januari 2017

Fashionchick's confession box: Ellen & Kristel

Ik ben op zich best eerlijk aangelegd. En ik schaam me niet zo snel voor de dingen die ik zeg of doe. Maar tóch werd ik ietwat zenuwachtig toen er opeens een witte kartonnen doos onder mijn neus geschoven werd. Met daarin een hele berg vragen. Over mode, beauty en de liefde. Maar óók over blunders of ongemakkelijke situaties. Want wat nou als er opeens een vraag tussen zit die ik liever niet beantwoord? Maar het antwoord zelf eigenlijk té leuk is om niet in de video te gebruiken? En zitten mensen überhaupt wel te wachten op mijn ontboezemingen? Ellen en ik besloten de gok te wagen. En het resultaat? Ach, dat is eigenlijk best heel erg leuk geworden..

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Dus mocht je je ooit afgevraagd hebben wat Ellen het liefste draagt of wat er écht nog in haar kast ontbreekt, dan moet je bovenstaande video even bekijken. Maar ook als je best nieuwsgierig bent of ik wel eens een ongeluk heb veroorzaakt. Of wat mijn unieke talent is. We onthullen het allemaal. Wij hopen dat jullie net zo veel lol hebben met het kijken van de video als wij hadden tijdens het maken ervan. Oh, en laten jullie ons nog even weten wie het volgende duo moet zijn dat zich moet wagen aan Fashionchick's Confession Box? Gaan wij dat voor jullie regelen. 

Meer gezellige video's zien? Abonneer je dan even op ons YouTube kanaal. Dan weet je zeker dat je alles altijd als eerste ziet én dat je nooit iets mist. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer