Fashionchick x Opel ADAM Festival Edition, sexy schoenen en veel pers events.

Tja, we waren nog maar net bijgekomen van de Fashionchick Shopping Days of we moesten ons alweer klaar maken voor het volgende event. We mochten namelijk tijdens het FIERCE Fashion Festival onze grote trots aan jullie presenteren. Dit keer geen tassen, schoenen of kleding maar wél minstens net zo geweldig. Je kunt je tegenwoordig helemaal in Fashionchick-stijl verplaatsen in de Fashionchick Opel ADAM Festival Edition!

fcweekly

Bezaaid met flamingo's, ananassen, fruitjes en inspirerende quotes is de Fashionchick Opel ADAM de knapste auto die je ooit zult zien. En dat moest natuurlijk gevierd worden. Met heel veel gezelligheid en een klein borreltje on the side lieten we jullie kennis maken met ADAM tijdens FIERCE. En we kregen nog een bijzondere Fashionchick creatie in handen: de LA Luxury schoenencollectie is binnen! Oh, wat zijn ze mooi en wat hebben we ze al veel voorbij zien komen op de redactie. De rest van de week stond in het teken van gezellige pers evenementen, afscheid nemen van een belangrijk onderdeel van Fashionchick en ons voorbereiden op een (hopelijk) zonnig pinksterweekend. 

opel

L De lancering van de Fashionchick Opel ADAM Festival Edition was een succes!
R De hele Fashionchick redactie is verliefd op de LA Luxury schoenencollectie! Goed nieuws: ze zijn nu te koop (en te winnen!).  

aman tekenen

L R Een Fashionchick evenement is pas compleet als Amanda iedereen van persoonlijke mode-illustraties voorziet. Dit keer vertoonde ze haar kunsten tijdens de lancering van de Fashionchick Opel ADAM op het FIERCE Fashion Festival.

fierce

L Erg trots op en blij met mijn nieuwe salontafeltjes!
R But first, let me take a selfie.  

heels

L Ja! Ze zijn binnen! 
R Op de redactie geldt: woensdag is ge-HAK-t dag.  

flamingo

L Ellen met quote in de Quote.
R  De schetsen die uiteindelijk vorm kregen op de Opel ADAM Festival Edition. Mét de Fashionchick-mascotte: de flamingo!

ugg

L Kristel genoot van een heerlijk diner tijdens de presentatie van de nieuwe UGG collectie bij Morgan & Mees.
R En dit is een deel van die nieuwe collectie: harige, zomerse stappers! 

gerco

L We namen afscheid van Gerco, één van de mede-oprichters van Fashionchick. En daar hoort natúúrlijk een zelf geknutseld cadeau bij.
R Samen met Ellen bij de lancering van QuoteV. 

sapph

L R Sapph sloeg de handen ineen met Victoria Koblenko. Het resultaat? Ontzettend knappe badkleding die grafisch én sexy is. 

Happy Weekend!

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer