Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

Fashionchick trakteert: maak kans op het ultieme Fashionchick pakket t.w.v. €2000

Marthe, 10 mei 2018

Fashionchick trakteert: maak kans op het ultieme Fashionchick pakket t.w.v. €2000

Ultieme FC pakket

Inmiddels hebben jullie het allemaal vast wel gemerkt: dit jaar staat bij Fashionchick in het teken van Feest met een hoofdletter F. Waarom? Omdat wij dit jaar maar liefst 10 kaarsjes uitblazen. En wie jarig is, trakteert.

En dan heb ik het niet zomaar over prijzen. Nee, ik heb het over prijzen van formaat. Een tienjarig bestaan hoort natuurlijk groots aangepakt te worden, dus dat is ook précies wat we doen. Want voor zij die dachten dat het beste al is geweest: Think again. Want ik durf te wedden dat de prijs van deze maand jouw modehartje sneller doet gaan kloppen. Waarom? Omdat jullie deze maand kans maken op het Ultieme Fashionchick Pakket. Ter waarde van €2000. Ik herhaal: €2000. Ja, laat dat maar even bezinken. 

pakket 1

Wat zit er allemaal in? 

Goed, zo'n fantastisch pakket geven we natuurlijk niet alleen weg. Dit doen we in samenwerking met de Nederlandse Loterij. Tja, en dan zijn jullie natuurlijk reuze benieuwd wat er allemaal in dit pakket zit. Dat zal ik jullie nu even vertellen. Zit je er klaar voor? Ik noem een Chanel portemonnee van Etoile Luxury Vintage. Een fantastisch mooi lingerie setje van Lincherie, ínclusief advies voor jou en twee vriendinnen. Een paar schoenen naar keuze van het mega vette Public Desire. Een gloedjenieuwe Huawei telefoon. Of ik al klaar was? Nee! Hieronder zette ik de complete inhoud van het pakket even voor jullie op een rijtje. En ik waarschuw alvast: hold your horses. 

  • Public Desire schoenen (online giftcard) t.w.v. €50
  • Hannah huid experience (behandeling) tube t.w.v. €146 
  • Chanel Portemonnee van Etoile Luxury Vintage t.w.v. €495
  • Stradivarius shoptegoed t.w.v. €150
  • My Jewellery sieraden (ketting, twee armbanden en horloge) t.w.v. €115
  • Baret van Atelier des Femmes t.w.v. €40
  • NYX make-up pakket t.w.v. €239 
  • Lingeriesetje en stijladvies naar keuze voor jou én twee vriendinnen bij Lincherie t.w.v. €450 
  • Huawei telefoon t.w.v. €369 
  • Fashionchick ON FLEEK t.w.v. €17,99

pakket 2

Doe Mee!

Tja, dat is de moeite van het meedoen méér dan waard, toch? Wil jij kans maken op deze mega vette fantastische prijs (oké, dit hoef ik eigenlijk niet te vragen), laat dan jouw gegevens achter in het de velden hieronder. De trekking vind plaats in de week van 18 tot en met 25 juni. De winnaar ontvangt uiterlijk in week 27 na de trekking persoonlijk bericht. De actievoorwaarden vind je hier

Deze actie wordt aangeboden door Staatsloterij en Lottoi.s.m. Fashionchick. Deze winactie loopt t/m 8 juni 2018. Wij verwerken persoonsgegevens conform ons privacy statement.

Lotto

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer