Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Winnen

Fashionchick trakteert: een complete make-over!

Marthe, 10 april 2018

Fashionchick trakteert: een complete make-over!

Make-over

Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat wij hier bij Fashionchick feest aan het vieren zijn. Want dit jaar mogen wij 10 kaarsjes uitblazen. Een tienjarig jubileum, dat pakken we natuurlijk gróóts aan.

Daarom geven wij iedere maand een mega vette fantastische prijs weg. Want wie jarig is, trakteert. En dat laatste nemen we dan ook hartstikke serieus. Natuurlijk zouden wij Fashionchick niet zijn als deze prijzen niet iets te maken zouden hebben met alles wat hot en happening is. Daarom sta ik de popelen om jullie de prijs van deze maand te vertellen: een head to toe make-over. Of te wel: het ultieme me-time moment! Want een make-over is het perfecte moment om jezelf eens goed in de watten te leggen, niet?  

Spik splinter nieuw van top tot teen

Goed ik zeg wel make-over, maar éigenlijk is het veel meer dan dat. Wie we hiervoor kunnen bedanken? Nou onder andere L'Oréal Paris Colorista. Je weet wel, van die coole haarkleuren. Over haar gesproken: je haar én make-up worden gedaan door een visagist. Daarnaast krijg je óók nog een mega pakket van L'Oreal Paris t.w.v. €100 mee naar huis, zodat je je nieuwe look thuis gewoon kunt voortzetten. Maar dat is nog niet alles. Want bij een nieuwe look, hoort natuurlijk ook een nieuwe outfit. En die mag je shoppen van Another Label, het supertoffe merk dat je vindt in de winkel van We Are Labels. Dat is wel iets om blij van te worden toch? Dan heb ik misschien nu wel nóg beter nieuws: meedoen is een makkie. Het enige wat je hoeft te doen is je in te schrijven voor de nieuwsbrief hieronder en klaar is Kees. Hey, ho let's go, zou ik zeggen. Succes!

Doe Mee! 

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt t/m 9 mei 2018. Winnaressen worden via de mail benaderd.

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer