Winnen

Fashionchick trakteert: €750 shoptegoed van Miinto

Kristel, 10 september 2018

Ons verjaardagsfeest is al heel wat maanden in volle gang en we gaan gewoon rustig door. Berg de slingers dus nog maar niet op, we zijn namelijk nog lang niet klaar met het uitpakken van de cadeaus. 

Om ons 10-jarig jubileum te vieren smijten we met fantastische prijzen. En ook deze maand is het raak. Wij mogen namelijk één van jullie trakteren op maar liefst €750 shoptegoed van Miinto. Goed nieuws dus, want Miinto maakt het mogelijk om vanuit je luie stoel te shoppen bij de mooiste Nederlandse boetiekjes. Van Den Helder tot Nijmegen. Van Groningen tot Amsterdam. Bij Miinto vind je het aanbod van ruim 300 modewinkels, zoals Nameless die ons de items voor de foto leende, dus dat je hier slaagt, zal geen verrassing zijn. En met €750 te besteden zal het samenstellen van de perfecte najaarsgarderobe moeiteloos gaan. Wil jij kans maken op deze prijs? Schrijf je hieronder dan in voor de nieuwsbrief van Miinto en geef aan dat je onze wekelijkse Fashionchick updates wilt ontvangen. Succes!

Moois van Miinto

€199.99

Fabienne Chapot

Casual blazers Female Rood

113
Ga naar Miinto
€59.95

Bullboxer

Boots & Veterboots Female Zwart

85
Ga naar Miinto
€57.95

Ambika

Midirok Female Bruin

103
Ga naar Miinto
€34.99

Pieces

Trui Female Rood

206
Ga naar Miinto
 
€99.95

Vila

Trenchcoat Female Bruin

29
Ga naar Miinto
 
€34.99

Vero Moda

T-shirt Female Geel

21
Ga naar Miinto

Op deze winactie zijn de algemene voorwaarden van toepassing. Deze winactie loopt tot 10 oktober 2018. De winnares wordt via de mail benaderd.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer