Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Fashionchick test: Silan Soft & Oils

Kristel, 27 mei 2015

Fashionchick test: Silan Soft & Oils

De Fashionchick redactie bestaat, hoe logisch, uit échte modeliefhebbers. En modeliefhebbers hebben nou eenmaal veel kleding, we moeten immers wel weten waar we over schrijven, toch? Een goed gevulde kast betekent vaak ook een wasmand die zeven dagen per week tot de nok toe gevuld is. Van bloesjes tot jurken, van jeans tot sweaters; onze zorgvuldig samengestelde garderobe verdient natuurlijk wel de allerbeste verzorging, zéker in de was. Deze kritische houding, en een flinke stapel testmateriaal, maakt ons het ideale testpanel voor de Silan Soft & Oils wasverzachters. 

Silan Soft & Oils

En zo werden de wasmachines gevuld om deze nieuwe wasverzachters te testen. Benieuwd of onze kleding fris en stralend weer in de kast is beland? Lees mee!

Wendy Silan Soft & OIls

Wendy: Silan Soft & Oils Blue

#eersteindruk Ik mocht Silan Blue uittesten, de blauwe kleur geeft meteen een fris gevoel. De wasverzachter ruikt naar zoete vruchten, witte rozen en lichte houttonen. Veel wasverzachters vind ik te zoet ruiken, maar deze geur is echt precies waar ik van houd. Fris dus, maar niet te zoet.

#getestop Ik heb de wasverzachter gebruikt voor het wassen van mijn beddengoed. Niets gaat boven een net gewassen crunchy dekbedovertrek!

#resultaat Ik was vooral blij verrast doordat de geur van de wasverzachter zo goed bleef hangen. Zelfs nadat ik mijn beddengoed in de droger had gestopt. Echt een topproduct!

#eindoordeel Mijn eindoordeel? Een 9: zeer tevreden over de geur en het resultaat! 

Merel Silan soft & oils

Merel: Silan Soft & Oils Gold

#eersteindruk Bijzonder, dit lijkt eerder op een (douche)olie dan wasverzachter. Zowel qua kleur als structuur. Maar van douche olie word ik ook heerlijk zacht, dus waarom mijn was niet?

#getestop Voor deze test heb ik mijn meest heftige wasje van de week gekozen; mijn bootcamp outfit. Bootcampen doe ik in het park en deze keer ook nog eens in de regen, dus mijn kleding zit vol gras, modder, takken en andere viezigheid. Mijn wasje heb ik (oeps) twee dagen laten broeien in de wasmand. Dat doe ik normaal natuurlijk nooit, maar voor deze test heb ik het graag over.

#resultaat Zo vies als de was de wasmachine in ging, zo fris komt het er weer uit. Mijn sportkleding ruikt alsof ik in een bloemenbed heb liggen rollen, in plaats van in de modder. Heerlijk!

#eindoordeel Deze wasverzachter heeft de zwaarste test met gemak doorstaan, dus ik maak me over de andere wasjes helemaal niet meer druk. Een 9!

Kristel Silan Soft & OIls

Kristel: Silan Soft & Oils Purple

#eersteindruk Er komt een frisse bloemengeur uit de fles zodra ik de dop er af draai. Ik snap direct waarom het Silan Soft & Oils heet, aangezien de wasverzachter wat olie-achtiger lijkt dan wat ik gewend ben van wasverzachters. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt, let's do this! 

#getestop Een was met T-shirts van vriendlief en tops van mezelf. De wasmachine gaat vrij vol (lees: ik verbaas me over het feit dat ik nog kleding heb dat níet in de wasmachine zit) en ik stel de wasmachine niet te heet in dus de wasverzachter wordt direct goed op de proef gesteld. 

#resultaat Terwijl ik de was aan het ophangen ben, verspreidt zich een heerlijke bloemengeur door mijn appartement. Zelfs mijn vriend valt het op. Hier kan ik wel aan wennen.

#eindoordeel Wat een fijne wasverzachter! Het is zuinig in gebruik want je hebt niet veel nodig om een heerlijk fris en schoon resultaat te hebben. Mijn was ruikt heerlijk en is ook nog eens heerlijk zacht. Ik beloon 'm met een dikke 9. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer