Fashionnews

Fashionchick test: Silan Soft & Oils wasverzachter

Anne, 11 mei 2015

Fashionchick test: Silan Soft & Oils wasverzachter

Of we een paar nieuwe wasverzachters van Silan willen testen? Uh, ja! Wij Fashionchicks zijn dol op onze kleding en daarom mag een goed wasmiddel zeker niet in onze kast ontbreken. En dan kiezen we het liefst voor een verzorgend wasproduct, zodat onze pareltjes weer net zo mooi en fris de wastrommel uitkomen. Deze maand testten drie Fashionchick lezeressen de nieuwste Silan Soft & Oils wasverzachter testen. Kijk mee!

silan

#SilanSoft: drie maal is scheepsrecht

De lucky ladies mochten alledrie de varianten van de Silan Soft & Oils wasverzachter, Gold, Purple & Blue, testen om te ontdekken welke geur zij het lekkerst en fijnst vonden. De dames ontvingen de Silan wasverzachter thuis en wasten zich een slag in de rondte en deelden hun wasmomenten met ons op Facebook. Tijd voor een update. Kijk mee!

Testpanel member #1: Fleur

silan

Fleur: Ik mag Silan Soft & Oils gaan testen en maak kans op een jaar gratis wassen, hoe gaaf! We hebben hier een nogal oude wasmachine staan en soms ruikt het wasgoed een beetje muf en komt  niet alles er lekker zacht uit. Dat is niet fijn als je een vestenverzameling van hier tot Tokio hebt! Gisteren heb ik voor het eerst de blauwe variant geprobeerd: witte rozen, zoete vruchten & houttonen. Hij ruikt heerlijk, maar het belangrijkste dames: mijn favoriete furry vest is weer heerlijk zacht!"

Testpanel member #2: Lindsay

silan
Lindsay: "Kleine wasjes, grote wasjes, stop ze in de wasmachine!" Zo te horen heeft Lindsay plezier in het uittesten van de Silan wasverzachter! 

Testpanel member #3: Michelle

silan

Michelle: "Ik mag in samenwerking met Fashionchick de nieuwe Silan Soft & Oils gaan testen! Ik kan nog niet kiezen, ze ruiken allemaal net zo lekker. Tijd om een nog grotere stapel was te verzamelen!"

liefs, Anne ,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer