Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Fashionnews

Fashionchick test: Robijn wasverzachter

Marthe, 18 december 2017

Fashionchick test: Robijn wasverzachter

robijn

Het is best logisch dat het hier bij Fashionchik allemaal om kleren draait. Sterker nog, we kunnen er geen genoeg van krijgen. En tja, dan is het natuurlijk wel belangrijk dat die kleren zo lang mogelijk mooi blijven.

Daar is een hele makkelijke oplossing voor. Die oplossing in kwestie heet namelijk wasverzachter. Nu zetten wij laatst al de voordelen van wasverzachter voor jullie op een rijtje. Móchten jullie dat hebben gemist even een korte recap: naast de fijne geur heeft wasverzachter nog tal van andere voordelen. Zo zorgt wasverzachter ervoor dat je was sneller droogt, makkelijker is om te strijken én blijven de kledingstukken in kwestie langer mooi. En tja, als je denkt aan wasverzachter, dan is het bijna moeílijk om niet aan Robijn te denken.  Al met al klinkt het allemaal best aantrekkelijk.  Zo aantrekkelijk zelfs dat wij het hier op de redactie hóóg tijd vonden om die wasverzachter eens te gaan testen. 

Wat mooi is moet mooi blijven 

En ons oordeel deel ik meer dan graag met jullie. Eerste lucky testobject waren mijn truien. Het resultaat? Deze zagen er nog steeds mooi uit, zo zaten er niet direct pluisjes op en mijn truien waren inderdaad veel sneller droog! Voor de volgende ronde besloot ik mijn spijkerbroeken te wassen met wasverzachter. En ik zal jullie alvast vertellen: zo’n beetje alle bovengenoemde voordelen zijn waar. Mijn eigenoordeel? Ik raad wasverzachter aan iedereen aan! 

Wil jij dit nu ook proberen? Dan is now zeker weten your time. Tot 22 december kun jij dat namelijk ook doen. Helemaal gratis en voor niets. Robijn heeft namelijk speciaal voor jou een hele leuke actie. Het werkt als volgt: Na aankoop van een Robijn wasverzachter kun je door het uploaden van je kassabon via de website het volledige bedrag terug krijgen. Dus waar wacht je nog op? Easy peasy lemon squeezy. 

Fashionchick's Favorites

Scotch & Soda Knielange rok met structuurMaison Scotch Scotch & Soda
€ 99,95
Gingham off-the-shoulder topGrote maten tunieknavabi
€ 119,99 € 59,99
Marc Cain Collections 132 HC8115 J13Marc cain collections Penninkhof Mode
€ 199,90
PIECES Gebreide Trui Dames BeigePieces Pieces
€ 44,99
Opus Pantalon met geruit dessinOpus de Bijenkorf
€ 59,95 € 41,96
OBJECT COLLECTORS ITEM Gebreide Trui Dames GrijsObject Collectors Item Vila
€ 79,99 € 63,95

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer