Lifestyle

Fashionchick test: Personal Body plan | De start

Kristel, 01 april 2017

Fashionchick test: Personal Body plan | De start

De afgelopen maand stond Fashionchick in het teken van alles dat gezond is. Fijne recepten, handige work-out tips.. en meer van dat. En in die maand hebben we - hoe toepasselijk! - een nieuwe gastblogger aan ons team toegevoegd: Tom Barten. Tom is onder andere het brein (en vooruit: de sixpack) achter Personal Body Plan, dé oplossing voor iedereen die dolgraag het beste uit zichzelf en zijn of haar lichaam wil halen maar niet de financiële middelen heeft om wekelijks met een personal trainer aan de slag te gaan.

Personal Body Plan

De oplossing? Een handige app waarin je bijhoudt wat je eet, hoe je work-outs gaan en wat je progressie is. Personal Body Plan biedt je een op maat gemaakt plan van aanpak met daarin je aanbevolen dagelijse voeding en trainingsschema. Gedurende zes maanden wordt je bijgestaan door een persoonlijke coach, die je appt met tips, je nu en dan een hart onder de riem kan steken of je een schop onder je kont geeft als je je zoveelste biertje op het terras achter de kiezen hebt. Klinkt erg goed, toch? Dat vinden wij nou ook. Maar... werkt het? Dát gaan we testen! We hebben twee fanatieke Fashionchick-ladies bereid gevonden om de komende zes maanden de uitdaging aan te gaan. Waarom? Dat vertellen ze je graag zelf!

Het Grote Fashionchick Body Plan

Personal Body Plan

Wie: Marise (30)
Eet: Veganistisch, en nee dat betekent niet per sé gezond..
Fitgirl level: op yoga na non-existing, shavasana is mijn favoriete houding (google it)...
Doet mee voor: een lekker strakke bikini body
Ziet op tegen: push-ups, please laat die niet te veel in mijn schema zitten. Dan kun je mij wegvegen (wipe-up is dan misschien een toepasselijkere naam).

Afgelopen december nam ik afscheid van mijn prachtige twintiger jaren (mag ik terug please?!) maar dat prachtige twintigers figuur was ik al veel langer kwijt. Helaas raakte ik die maand ook mijn relatie van 11 jaar kwijt. Jup, dat was een pittige afsluiter van 2016. Maar ook de kans om van 2017 mijn jaar te maken. Want; 'The best time for new beginnings is NOW'. Tijd dus om eindelijk eens die paar kilootjes eraf te werken die mij al jaren -letterlijk- in de weg zitten als ik mijn broek probeer op te heisen. Weer blij zijn met mijzelf en mijn spiegelbeeld is dus doel nummero uno en een strakke buik zou daar heel erg bij helpen. Al een maand zit ik te denken dat ik alvast voordat ik begin flink moet gaan sporten zodat mijn before foto een beetje te doen is. Wat denk je dat ik gedaan heb? Precies: helemaal niks. Nou op een rustig yoga lesje na maar daar krijg ik echt geen sixpack van, was dat maar zo. En daar heb je dan ook gelijk het levende bewijs dat ik PBP nodig heb. Want zelfs met zo'n motivatie ben ik niet gemotiveerd. I need help!

Personal Body Plan

Wie: Ellen (31)
Eet: ALLES! (typt ze, terwijl ze nog een stuk chocolade wegwerkt...)
Fitgirl level: Ik kan nog veel leren van onze Ewout, maar ik probeer zo nu en dan wel in beweging te komen.. Ik heb een Onefit abonnement en volg regelmatig (yoga)lesjes. Maar eerlijk is eerlijk: mijn #fitgirl fanatiekheid verschilt per week.
Doet mee voor: strakke billen, slankere bovenbenen en een gespierde buik (zou het toch ooit een keer in mijn leven gaan lukken om een sixpack te kweken?) 
Ziet op tegen: drie keer in de week sporten. Ik ben absoluut geen ochtendmens, zoals bikkels Tom en Hannah, dus ik denk dat het sporten na werk gaat worden. Maar ja, ik heb nogal een volle sociale agenda. Helemaal nu de terrasjes weer lonken...

Hey ho, let’s go! Ik wil graag meer discipline om te gaan sporten en het daarna ook echt vol te houden. Lucky me: ik heb geen aanleg om aan te komen dus ik eet altijd gewoon alles waar ik zin in heb en daar kon ik lang mee weg komen. Maar nu ik toch die big 3.0 gepasseerd ben merk ik aan mijn lichaam dat alles iets minder strak wordt. Logisch, dat gaat niet vanzelf, helaas. Dus: tijd om dit once and for all aan te pakken, het in mijn systeem te krijgen om te trainen en vooral lekker fit te worden en me ook zo te voelen. Toen ik laatst met Tom aan het lunchen was en hij ook gewoon de American pancakes bestelde was ik om. Zo kan ik het dus ook! Wel gewoon blijven genieten, maar met mate. Genoeg sporten en alles blijven balanceren, volgens mij is dat de key en hopelijk gaat mijn coach mij daarbij helpen.

Benieuwd of ze het volhouden en hoe ze het Personal Body Plan ervaren? Je leest iedere maand een update op Fashionchick! Voor tussentijdse sneak peeks volg je Ellen en Marise op Instagram. 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer