Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Fashionchick test: NIVEA Invisible for Black and White Deodorant

Kristel, 14 juni 2016

Fashionchick test: NIVEA Invisible for Black and White Deodorant

Dat deodorant een vrij essentieel product is dat absoluut niet in je badkamerkastje / beautycase / toilettas mag ontbreken weet iedereen. We gebruiken dit om onszelf te beschermen tegen nare transpiratiegeurtjes maar wist je dat deodorant veel meer kan doen dan dat? Een deodorant kan namelijk ook je huid verzorgen én het beschermt je favoriete kledingstukken. Tenminste, als je de juiste deodorant hebt. En laat dat nou de NIVEA Invisible for Black & White Deodorant zijn.

NIVEA Invisible for Black & White Deodorant

Tenminste, dat denken we. Je snapt: dat moet getest worden! En dus trommelden we het Fashionchick testpanel bij elkaar en vroegen we hen veelvuldig te sprayen. Het liefst wanneer ze zwarte of witte kleding dragen want dat schijnt de specialiteit van de NIVEA Invisible for Black & White Deodorant te zijn. En zo geschiedde. Er werd keihard gewerkt, nog harder gesport en zelfs nog een tikkie harder gefeest. Alles om de deodorant aan de meest heftige test te onderwerpen. Benieuwd of de Fashionchick redactie voortaan alleen nog met deze deodorant spuit? 

NIVEA Invisible for Black & White Deodorant

#eersteindruk Wat een fijn formaat! Handig om overal mee naartoe te nemen en ideaal voor in je tas. Het flesje laat duidelijk zien waarvoor het bedoeld is, namelijk voor witte en zwarte kleding, en door een tikkeltje roze en wat curves heeft het flesje een mooie vrouwelijke uitstraling. 

#beloftes Deze deodorant belooft om witte strepen op zwarte kleding tegen te gaan en het ontstaan van gele vlekken op witte kleding te verminderen. Ook belooft het 48 uur lang milde verzorging en anti-transpirant voor de oksels. Klinkt goed!

#wanneergetest Ik heb de deodorant van vrijdag t/m maandag getest. Daar zat een drukke werkdag, een feestje en een festival tussen, dus genoeg gelegenheden om de deodorant flink op de proef te stellen...

#aanbrengen Hij geeft een hele fijne lichte spray af en voelt heerlijk zacht aan op de huid. Wat ook heel handig is, is dat je hem dicht en open kunt draaien, zodat –ie niet zomaar in je tas gaat sprayen. Top!

#nahetsprayen Wat een lekkere geur! Let wel op dat je hem van een goede afstand (15 cm van de oksel) sprayt, want er komt met best veel kracht veel deodorant vrij. Spray je hem van een goede afstand, dan komt er een dun laagje op je huid te liggen dat lekker ruikt én lekker voelt. 

#belofteswaargemaakt Geen vlek te vinden en geen naar geurtje te bekennen. Rennen en vliegen op het werk, dansjes wagen op een festival en ook nog gesport. Jup, ik heb het warm gehad tijdens het testen. Toch heb ik me alles behalve vies gevoeld. De geur bleef ik ruiken en mijn huid voelde na al die inspanning nog altijd even zacht aan. Ik draag veel zwarte en witte kleding en alles is nog even mooi gebleven als daarvoor. Ik ben fan!

#eindoordeel Handig, verzorgend, ruikt heerlijk en zeker niet duur. Voor mij een dikke 8!

NIVEA Invisible for Black & White Deodorant

#eersteindruk Door het zwart-witte, oogt dit flesje lekker modern en modisch. Geen schreeuwerige kleuren. Fijn! Maar nog fijner: deze deo past echt in elke tas. Zelfs in menig clutch kun je deze vriend nog kwijt. Je hoeft dus nooit meer op een feestje te staan en je niet helemaal fris te voelen omdat je je deo niet bij de hand hebt. 

#beloftes Laat geen sporen achter. En dat klopt! Als je het op zwart spuit, zie je heel even wat wit, maar dat trekt binnen no time weg. Gele vlekken worden ook aanzienlijk verminderd. 48uurs bescherming is wel wat lang. Het ligt denk ik een beetje aan je dag of je dat redt. Op kantoor werkt dat prima, maar als je net over de grachten bent gecrost met je fietsje, is het denk ik een ander verhaal… 

#wanneergetest Tijdens een kantoordag en dan werkt ie prima! 

#aanbrengen Je voelt je direct fris, het is lekker koud. Maar ik zou niet te dichtbij sprayen want hij spuit vrij hard. 

#nahetsprayen De deodorant ruikt fris, ik zie geen vlekken en ook huid irritaties blijven weg. Hoera!

#belofteswaargemaakt Jazeker! Die vlekken worden namelijk echt voorkomen, je ruikt nog fris (wel afhankelijk van wat je allemaal hebt uitgespookt natuurlijk) en als dat niet zo is, heb je hem gelukkig gewoon bij je in je tas zodat je even bij kunt spuiten. 

#eindoordeel Top! Van mij krijgt -ie een dikke 8.

NIVEA Invisible for Black & White Deodorant

#eersteindruk Geen bloemetjes of heftige kleuren; wat fijn! De deo ligt lekker in de hand en ziet er op het eerste gezicht meer dan prima uit. So far, so good.

#beloftes De deodorant belooft de strijd aan te gaan met witte strepen en gele vlekken. Verder geeft -ie een milde verzorging en beschermt -ie je 48 uur tegen transpiratie en de daarbij behorende geuren. 

#wanneergetest Ik heb de deodorant een week lang getest om 'm even goed op de proef te stellen. Van werken op kantoor tot knallen in de sportschool; hij heeft het allemaal meegemaakt.

#aanbrengen Eerlijk is eerlijk, ik heb even staan prutsen voordat er wat uitkwam. Dit was echter niet aan de deodorant te wijten maar volledig aan mezelf: ik had de draaiconstructie even gemist. Eenmaal ready to go blijkt de deodorant prima te werken; hij verstuift fijn!

#nahetsprayen De deo trekt lekker snel in en is zacht voor je huid, zélfs na het scheren. 

#belofteswaargemaakt Ja! Ik heb de deodorant expres op een zwarte top gespoten en het kleine beetje wit dat te zien was, trok meteen weg. Ik heb mezelf niet kunnen betrappen op zweetgeurtjes, zelfs niet in de sportschool, en mijn huid voelde minder geïrriteerd aan dan normaal.

#eindoordeel Van mij mag -ie blijven. Ik geef 'm een 8,5!

Wil jij de NIVEA Invisible for Black & White Deodorant zelf testen? Dat kan! Je maakt namelijk nog een paar dagen kans op een jaar lang gratis deodorant (& twee kaarten voor Mercedes-Benz FashionWeek én €100,- shoptegoed van een Fashionchick webshop naar keuze!). Doe nu mee!

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door NIVEA Invisible for Black & White Deodorant.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer