Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashionnews

Fashionchick test: Het eindoordeel over de Philips Lumea Prestige

Marthe, 29 juni 2017

Fashionchick test: Het eindoordeel over de Philips Lumea Prestige

Even een korte samenvatting voor het geval je het gemist hebt: ik test de nieuwe Philips Lumea Prestige. Time flies when you're having fun, zeggen ze wel eensDat is in het geval van mijn Philips avontuur helemaal waar. Want die tien weken zijn voorbij gevlogen. En dus is het nu het tijd voor mijn eindoordeel. Ik zal jullie nu alvast vertellen: een paar kussenzachte oksels en rechterbeen verder zijn de Philips Lumea Prestige en ik de állerbeste vrienden geworden. Ja, ik geef toe dat onze start wat hobbelig was (de schuld hieraan was geheel mijnerzijds) maar hobbels, die zijn er om overwonnen te worden. 

Philips Lumea IPL

Een goede investering

Waarom ik zo enthousiast ben? Dat zal ik jullie hieronder eventjes haarfijn (haha!) uitleggen. Oké, hij kost een paar duiten, dat geef ik toe. Maar als je kijkt naar de prijs per gebruik én de kosten die je bespaart op je scheergerei, dan valt het eigenlijk nog best mee. Daarnaast krijg je er langdurig haarloze benen, oksels of armen voor terug. Mocht je tóch nog niet helemaal overtuigd zijn, dan heb ik hieronder nog 5 argumenten verzameld. 

5 redenen waarom de Philips Lumea Prestige je geld waard is 

#1 Hij doet écht wat-ie belooft. Zoals ik al aangaf was ik in het begin een beetje sceptisch. Op een of andere manier kon ik me gewoon niet voorstellen dat zo'n klein apparaat zo'n groot effect zou hebben. Dit was een gevalletje wat de boer niet kent dat eet hij niet, want al na de tweede keer flitsen viel ik van mijn geloof. 

#2 Het doet geen pijn(!). Dat was iets waar ik in eerste instantie bang voor was. Een mens lijdt het meest voor het lijden dat hij vreest zo blijkt maar weer, want de Lumea Prestige doet een heleboel dingen, maar je pijn bezorgen is er daar geen van. 

#3 Hij is mooi. Oke, misschien niet een hele legitieme reden. Maar het oog wil ook wat en Lumea doet het hartstikke goed op foto's: hij maakt van ontharen bijna een charmante bezigheid. En geef toe: dat kun je van een wegwerpscheermesje niet zeggen. 

#4 Het is het ultieme me-time moment. Mijn Lumea sessies vinden altijd plaats op zaterdagochtend. Omdat ik altijd zo'n goede 20 minuten met het apparaat bezig ben, heb ik deze tijd helemaal voor mezelf. Ideaal, want ik heb nog 5 seizoenen Gilmore Girls in te halen.

#5 Het is super easy. Mede door de app: die zorgt er namelijk voor dat je een tweewekelijkse routine creëert. Maar ook dankzij de ingebouwde SmartSkin sensor. Hierdoor wist ik precies in welke stand ik 'm moest gebruiken. Daarnaast is-ie ook nog 'ns hartstikke veilig: het apparaat flitst namelijk alleen wanneer er huidcontact is. 

Wat vinden de Blog Insiders? 

Goed, dat ik fan ben, dat is inmiddels wel duidelijk. Maar met mij ook de Blog Insiders. Zoals jullie misschien al weten test ik het apparaat samen met 20 anderen. Inmiddels zijn zij ook bíjna zo ver om silky en smooth de zomer te begroeten. Met veel duimpjes omhoog als gevolg. Ik zei al eerder dat de Philips Lumea Prestige hartstikke fotogeniek is en dit komt in de posts van de bloginsiders wederom naar voren.  Ik heb de beste voor jullie verzameld.    

Philips Bloginsider

"Als mama en chaoot met een drukke agenda, vergeet ik nog wel eens iets!" 

Aldus blog insider Ilona Hindriks. Vervelend, maar dankzij de Lumea App zijn vergeet ze de laserbehandelingen in ieder geval niet. Maar niet alleen voor Ilona is de App een fijne bijkomstigheid: ook Cin kan de app wel waarderen. Lang leve reminders! Zo laat ze in haar post weten. 

Conclusie: de Philips Lumea Prestige is de investering hartstikke waard. Mijn testperiode zit erop, maar de bloginsiders zijn nog te volgen via hashtags #lumeaclub en #PhilipsLumeaPrestige. Wil je meer weten over het apparaat? Kijk dan ook eventjes op de website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer