Beauty

Fashionchick test haar favoriete mascara's

Marlies, 21 augustus 2014

Fashionchick test haar favoriete mascara's

Zonder foundation de deur uit; oké. Haar in een staart om die laatste dag niet wassen door te komen; prima! Maar mascara-loos de dag door; nope, nope, nope. Deze, in mijn ogen zeer redelijke, ijdelheid heeft me flink wat geld gekost. En alle drogisterijen op treinstations vooral heel veel geld opgeleverd. En dat maakt mij - samen met de andere Fashionchicks - ondertussen experts in mascara's. Wij zetten de vier beste mascara's op een rij.

Favoriete mascara's

De beste mascara

Leerpunt 1; je haalt de beste mascara niet per se bij de duurste merken. Dus geef je zo driftig verdiende loon lekker aan een mooie blush of foundation en kies één van deze vier mascara's die je gewoon bij iedere drogist vindt. Makkelijk!

Review mascara's

Marlies - Revlon Grow Luscious Mascara
#LOVE
Mijn ideaal is een mascara die natuurlijk lijkt en ondertussen wimpers met oneindig veel losse haartjes met veel lengte faked. Bam, dat is Revlon Grow Luscious. Vooral na twee weken is de mascara perfect, omdat hij dan net ietsje minder nat is. Fibre’s verlengen je wimpers meteen en het serum dat er in zit, stimuleert je wimpers om te groeien. En dat werkt dus echt! Met een paar jaar in de fanclub zie ik dat mijn wimpers langer, zachter en sterker groeiden. Revlon kicks high end mascara’s ass!
RATE 9
PRIJS €12,25

Beste mascara's

Merel - Maybelline The Colossal Go Extreme Volume Mascara
#LOVE Na een eindeloze zoektocht naar die ene mascara die alles doet wat hij belooft, heb ik hem gevonden. Ik hou niet van die dunne borsteltjes of kammetjes. Om mijn lange, lichte wimpers lekker vol en zwart te maken heb ik een dikke vette borstel nodig. En dat heeft deze. De borstel is fijn gevormd waardoor ik alle haartjes - ook de ieniemienie wimpers in de hoekjes - goed meepakt. Twee of drie laagjes is genoeg en je hebt lekker geen wimperkruller meer nodig.
RATE 9
PRIJS €14,99

Mascara favorieten

Nicolle - Max Factor 2000 Calorie Waterproof Volume
#LOVE Ik noem mijn wimpers vanaf jongs af aan al “stokjes”. Een regelrechte crime. Bij de meeste mascara’s worden mijn wimpers naar beneden gedrukt in plaats van dat ze fier rechtop blijven staan. Niet met deze Max Factor 2000 Calorie mascara. Volume, geen geklonter en een fijne borstel. Met verzorgde en zowaar lange “stokjes” als eindresultaat. Forever fan!
RATE 9
PRIJS €12,99

Top 4 mascara's

Ellen - Max Factor Clump Defy Mascara
#LOVE Er zijn toch al veel mascaras gepasseerd, maar dit is wel een blijvertje. Ik hou van een dikke laag mascara, maar niet van klontjes natuurlijk. Deze is precies daarvoor gemaakt. Ik heb vrij rechte wimpers, maar met dit borsteltje krullen mijn wimpers een beetje. Na drie lagen is hij perfect!
RATE 8,5
PRIJS €17,49

Welke mascara is jouw persoonlijke favoriet?

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Mascara

Lees meer