Fashionchick test de Philips VisaPure

Advertorial

Drie Fashionchick bezoekers vielen in de prijzen na een bijzondere winactie. Zij zeiden dag tegen de watjes en ontvingen de Philips VisaPure gezichtsreiniger. Deze gezichtsborstel maakt de huid op een nieuwe manier schoon met ‘double motion’-technologie. De verticale trilbeweging haalt het vuil naar het huidoppervlak, dat door de draaibeweging vervolgens wordt weggeveegd. Natuurlijk geven wij niet zomaar zulke prijzen weg. Samen met mij sloegen de drie gelukkige winnaressen aan het testen. We keerden het apparaat bijna letterlijk binnenste buiten en zetten al onze bevindingen op een rijtje.

Review Philips Visapure

Philips Visapure ReviewJennifer Muskens (17): 'Iedereen zegt nu dat mijn huid er goed uit ziet!'

Toen ik de VisaPure alleen nog van verhalen kende, leek het me al een heel fijn apparaat. En hij maakt zijn verwachting waar! Ik maak voor gebruik mijn gezicht nat en doe een handdoek om mijn nek. Het apparaat werkt 60 seconde lang. Om de 20 seconde stopt hij even om aan te geven dat je naar een ander gezichtsgedeelte moet. Je doet de ene wang, de andere wang en je voorhoofd. Ik gebruik de VisaPure vaker dan één keer. Dan voelt mijn huid echt schoon. Na de eerste 60 seconde is de borstel vrij vies, ik spoel hem af en gebruik hem nog ronde. Dat herhaal ik nog eens. Daarna is mijn huid perfect schoon en superzacht. Ik merk duidelijk resultaat! Mijn huid was altijd onrustig, maar sinds ik de VisaPure gebruik is mijn huid heel mooi. De combinatie met mijn nieuwe Clinique producten werkt heel goed. Ik hoor van iedereen dat mijn huid er zo mooi uit ziet. Ik zou het product aan iedereen aanraden!Marlies Bax (24): 'Goed tegen grove poriën'

Mijn huid reageert heftiger op verandering dan een hysterische fashion victim op sale. Op werkelijk alles. Ik was dan ook blij dat ik de roze VisaPure mocht testen. Deze heeft twee standen en komt met twee borstels. Eén daarvan is speciaal door de gevoelige huid. Na de eerste testdag was ik meteen in een jubelstemming. Wat was mijn huid zacht en mooi. Vooral grove poriën op mijn wangen en neus verdwenen. Toch merkte ik dat niet heel mijn huid blij werd van een dagelijkse poetsbeurt. Zelfs niet met de zachte stand en de borstel voor de gevoelige huid. Ik gebruik de Visapure daarom om de dag. Dit werkt perfect!Jacky Bogels (31): 'Op een ereplaatsje in mijn badkamer'

Ik vond de Philips VisaPure direct een aantrekkelijk apparaat. Zowel de kleur, als vormgeving. Ik was zo nieuwsgierig dat ik bijna niet kon wachten op mijn reinigingsritueel voor het slapen gaan. De VisaPure is heel makkelijk in gebruik, hij ligt lekker in de hand en werkt snel. Ik moest wel wennen. Het leek even of ik een elektrische tandenborstel over mijn gezicht aan het halen was. Toch zit dat een beetje tussen de oren, want de VisaPure voelt lekker zacht aan. Het is net een mini-massage. Ik raad aan om te ontdekken welke borstel het beste bij je past. Voor een gevoelige huid kan de normale borstel hard zijn. Dat was ook bij mij het geval. Daarom gebruik ik de borstel voor de gevoelige huid.

’s Avonds kies ik de grondigere reiniging (stand II) en ’s ochtends de zachte (stand I). Elke reiniging duurt maar 1 minuut, toch voelt mijn gezicht brandschoon aan. Hij is zachter en iets gladder. Van mij krijgt de VisaPure een ereplaatsje in de badkamer!

Geneviere Karwofodi (26): 'Geweldig voor onder de douche'

De Philips VisaPure ligt lekker in de hand, het is ècht een heel fijn apparaat. De haartjes van de borstel zijn zacht en de roterende beweging over je gezicht geven een ontspannend gevoel. Ik merk dat mijn gezicht na gebruik zeker wel zachter aanvoelt. Een ander pluspunt is dat de VisaPure te gebruiken is onder de douche. GE-WEL-DIG! Toch vond ik ook iets minder fijn aan het apparaat; soms, vooral bij het reinigen van het voorhoofd, trekt hij tijdens het roteren mijn hoofdharen mee. Pijnlijk! Dit kun je voorkomen als je een haarbandje draagt als je de VisaPure gebruikt.


Philips beauty pop up store

Wil jij de Philips VisaPure of één van hun andere revolutionaire producten van Philips ontdekken? Bezoek dan de Philips Beauty pop-up store op Kalverstraat 101 in Amsterdam! In deze schatkamer vol beauty technologie kun je alle producten aan den lijven ondervinden. Ook fijn; schaf nu de VisaPure aan en ontvang hem 1 maand op proef. Niet tevreden, geld terug. Shop de Philips VisaPure online bij wehkamp.nl.

liefs, Marlies Bax

Marlies Bax

Shop meer van

Philips

Reageer

  Log in om te reageren
 • Jennifer 3 jaar geleden

  heeeerlijk apparaat! nogmaals bedankt xxxx

 • Liesbeth 3 jaar geleden

  ik ben heel benieuwd naar dit apparaat, ook ik kamp met een onrustige huid, na het lezen van deze revieuws ben ik om!

 • Wendy 3 jaar geleden

  @Marije, normaal gesproken is de Philips VisaPure €159,- maar deze maand ontvang je korting bij wehkamp.nl en betaal je nog maar €139,-! Daarnaast kun je hem 1 maand proberen. Bevalt het niet dan krijg je je geld terug.

 • Chantal 3 jaar geleden

  Lijkt me echt een fijn apparaat. Jammer genoeg, een beetje te prijzig voor mij.

 • Marjolein 3 jaar geleden

  Ik zou dit apparaatje graag willen aanschaffen! Heb altijd al een onrustig en gevoelige huid gehad.. misschien is dit wel de oplossing? =)

 • Marije 3 jaar geleden

  Lijkt me echt handig, maar zal wel duur zijn ...

 • Willeke 3 jaar geleden

  Had hem ook graag geprobeerd, jammer dat je net niet ook resultaten ziet van boven de 40+ , had ook heel fijn geweest :)

 • Nicole 3 jaar geleden

  Die moet ik echt hebben!

 • Anita 3 jaar geleden

  Lijkt me een fijn apparaat!