Fashionnews

Fashionchick test: de Philips Lumea Prestige #2

Marthe, 06 juni 2017

Fashionchick test: de Philips Lumea Prestige #2

Time flies wanneer je fanatiek aan het flitsen bent. Mijn Lumea app geeft aan dat aankomende zaterdag alweer de derde behandeling staat gepland. En ik moet zeggen, ik kijk er stiekem wel een beetje naar uit: zaterdagochtend, de Lumea Prestige, Netflix en ik gaan hartstikke goed samen. Afgelopen keer ging ik bijna de mist in - ik was vergeten het opzet stukje voor de benen te verwisselen voor die van de oksels - maar gelukkig kwam ik er op tijd achter. Het apparaat flitst alleen wanneer er huidcontact is, een veiligheidsdingetje, dus ik moet goed blijven opletten dat ik het apparaat goed op mijn huid hou. Heb je het eenmaal onder de knie dan is het een eitje en is je rondje flitsen voor je het weet weer voorbij.

Philips Lumea beeld

Vertrouwd gevoel

De Lumea begint zo onderhand vertrouwd de voelen, en na wat research vond ik uit dat-ie in samenwerking met dermatologen is ontwikkeld voor thuisgebruik, dus ik ben helemaal gerustgesteld. En ik moet toegeven: het begint te werken. Mijn haartjes blijven langer weg én komen dunner terug. Eerlijk gezegd had ik niet verwacht dat dat al zo snel te zien zou zijn. Al met al gaat het testen me prima af; misschien was ik eerst een beetje sceptisch, maar de Philips Lumea Prestige doet echt wat-ie belooft. 

Wat vinden de bloginsiders? 

In mijn enthousiasme ben ik niet alleen. Zoals jullie misschien al gelezen hebben, ben ik niet de enige die aan het testen is geslagen. 20 hoofden weten meer dan één, en dus hebben wij samen met Philips 20 lucky testers uitgekozen die samen met mij (oké, ik loop twee weken voor) het apparaat gaan testen. Inmiddels hebben zij de Lumea Prestige allemaal ontvangen, en de eerste reacties zijn positief!

Philips Bloginsider

'Eerst was ik bang dat het pijn zou doen, maar dat is helemaal niet zo!' 

Aldus bloginsider Lana Drama. Ook van de andere deelnemers klinkt een positief geluid. Emily was bijvoorbeeld, net als ik, erg te spreken over de app, die keurig op tijd een reminder stuurt. Ja, ik durf voorzichtig te stellen, dat het een aanrader is, die Philips lumea

bloggers

Blijf op de hoogte

Goed, voor zover de update van deze week. Ben je benieuwd naar de ervaringen van de andere insiders? Die kun je volgen via hashtags #lumeaclub en #PhilipsLumeaPrestige. Ik blijf natuurlijk ook braaf flitsen de komende weken en zal jullie snel weer updaten over mijn haarloze bestaan. 

Wil je nou meer weten over de de Philips Lumea Prestige? Kijk dan even op de website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer