Fashionnews

Fashionchick test: de Philips Lumea Prestige #1

Marthe, 13 mei 2017

Fashionchick test: de Philips Lumea Prestige #1

Voor zij die het gemist hebben even een kleine recap: Fashioncick test de nieuwe Philips Lumea Prestige. Of beter gezegd: ik, bofkont die ik ben, test de nieuwe Philips Lumea Prestige. En daar doe ik jullie nu verslag over. Goed, laten we bij het begin beginnen: de gebruiksaanwijzing. Daarin lees ik tot mijn blijde verrassing dat je benen haarvrij moeten zijn vóór dat je met het apparaat aan de slag gaat (anders kun je namelijk je haren verbranden). Dat braaf gedaan hebbende kon ik beginnen aan de volgende stap: mijn huidtype bepalen met de daarvoor bedoelde SmartSkin Sensor. Door het apparaat even op mijn huid te houden wordt mijn huid als het ware gescand, en weet ik in welke stand ik 'm het beste kan gebruiken (type 4!). 

Philips

De smaak te pakken 

Het enige wat ik nu nog even hoef te doen is het juiste opzetstukje vinden (de Lumea Prestige komt met vier verschillende opzetstukjes: een voor je benen, gezicht, oksels en een voor je bikinilijn) en ik ben helemaal ready to flits. Na een paar keer geflitst te hebben (ik schrok me de bij de eerste keren flitsen iedere keer een hoedje) kreeg ik de smaak aardig te pakken. Er wordt wel eens beweerd dat geduld een schone zaak is, en dat is iets wat ik na het IPL'en van mijn been kan beamen. Maar het is, thuis op de bank met Netflix en kaarsjes aan, een prima klusje om te klaren. Wat ook fijn is dat het flitsen helemaal geen pijn doet, iets waar ik aanvankelijk een beetje huiverig voor was. De flitsen voelen eerder aan als een soort warme tikjes. 

Philips

Philips Lumea App

Een klein half uurtje verder ben ik in het bezit van een zijdezacht rechterbeen en dito oksels. Ook heb ik mijn volgende flitsmoment (over twee weken) ingepland in de bijbehorende app. App? Hoor ik je denken. Ja, om het allemaal nog even gebruiksvriendelijker te maken: de Philips Lumea heeft een eigen (gratis) app: Philips Lumea IPL heet-ie. Hartstikke handig vind ik dat, want naast het feit dat je hierin allerlei tips en informatie vind over het gebruik van het apparaat, kun je ook je eigen behandelschema instellen, je huidtype bepalen en zo een tweewekelijkse routine creëren. 

Makkelijker wordt het bijna niet toch? Over twee weken volgt mijn volgende update, maar ook de eerste ervaring van de 20 insiders die wij samen met Philips hebben uitgekozen. Benieuwd wie dat zijn? Via hashtags #lumeaclub en #PhilipsLumeaPrestige kun je ze alvast volgen. Wil je nou meer weten over de de Philips Lumea Prestige? Kijk dan even op de website

liefs, Marthe , Pretty good at making bad decisions

Lees meer