Fashionnews

Fashionchick test de Philips Lumea Precision Plus

Marlies, 06 augustus 2013

Fashionchick test de Philips Lumea Precision Plus

Advertorial

Nooit meer wondjes, ontsnapte haren en stoppels van last minute scheren. Het klinkt als een droom. Een droom die voor drie vrouwen uit kwam. Ik sloeg samen met twee Fashionchicks - lees: gelukkige winnaresen van onze winactie - aan het testen. Object of our test; Philips SC2003/11 Lumea Precision Plus. Met een paar flitsen heel lang haar vrij was de belofte. En Phillips maakt het waar! Lees hier de uitgebreide Philips Lumea reviews

philips review
Vlnr: Caroline Besuijen (Philips), Fashionchick Marlies en de 2 gelukkige winnaressen met hun Lumea.test


 

Nelleke (31): 'Een absolute aanrader'

De eerste keer Lumea: Het apparaat was aangesloten, mijn laatste haartje weggeschoren, mijn huid gereinigd. Ik was er klaar voor. Ik heb een vrij lichte huid met donkere haartjes onder mijn oksel en bikinilijn en lichtere haartjes op mijn benen. Ik begon bij de oksels en bikinilijn. Niet fijn! Mijn huid was erg gevoelig en ik rook zelfs een lichte schroeilucht. Bij mijn benen had ik daar geen last van, maar wat duurde het lang om allebei mijn benen te flitsen. Het oranje lampje begon te knipperen en het apparaat ging uit. Batterij leeg. Na drie keer begin ik routine te krijgen. Ik kijk tussen het flitsen naar een televisie-programma en flits oksels, bikinilijn en benen binnen de accutijd. Mijn huid reageert minder gevoelig – Alles went? – en de schroeilucht is verdwenen. Die krijg je vooral bij dikkere of langere haartjes. Na 4 weken blijft driekwart van het okselhaar weg. Na 6 weken voel ik nog maar een paar beenhaartjes, is een kwart van de bikinilijn weg en heb ik nog een dun streepje op mijn oksels. Waar ik superblij mee is dat de blauwige gloed onder mijn oksel verdwenen is. Dat vond ik zo lelijk! Philips Lumea is een absolute aanrader. 

Lara (18): 'Makkelijk en effectief'
De Philips Lumea is makkelijk in gebruik. Het design is mooi en praktisch. Je
kunt het apparaat gebruiken voor elke zone op het lichaam. Let wel op; Gebruik hem eerst op de gevoeligere plekken zoals oksels en daarna pas op je benen. Het apparaat wordt iets warm en zo heb je daar minder last van.

Voor dat ik hier achter was, had ik me wel een aantal keren bezeert. De Lumea is prijzig, maar het is echt een handig apparaat. Je merkt na een aantal behande-lingen al verschil. Haartjes groeien langzamer terug en op sommige plekken blijven ze zelfs al helemaal weg. Ik zou hem zeker aanraden! 

philipstest


Marlies (23): 'Dunne haartjes verdwenen'
Als ik me voor het eerst aan de Lumea waag waan ik me een Star Wars Stormtrooper in de strijd tegen haar. May no hair be with you. Ik zet de Lumea op stand 4. Mijn oksels zijn eerst aan de beurt. Auch! 
Bovenbenen. 
Auch! De eerste Lumea-flitsen zijn toch even inkomen. Net als de snelheid. Je moet flink opschieten om je van top tot teen te flitsen zonder dat de accu het opgeeft. Met het kleine opzet-stuk wil ik mijn bovenlip nog beflitsen. Maar de accu is keihard. Time out. Vijf weken later sta ik vloekend op het Fashionchick kantoor. Wat nou geen haar?! Ik win ondertussen de strijd met de accu. De strijd tegen haar nog helemaal niet. Ik vervloek mijn terror-haar dat nog niet aan de Lumea toegeeft. Maar in week zes komt de verlossing. Ik ontdek wat gladde plekken op mijn benen. De combinatie van doorzetten, vettige smeersels voor het flitsen verbannen en stand 5 op de Lumea laten mijn dunne haartjes verdwijnen. Wie aanhoudt, flits uiteindelijk nog maar 1 keer in de maand. Hemels. 

Wil jij ook haarloos door het leven? Dan zit je helemaal goed met de Philips SC2003/11 Lumea Precision Plus. Dat weten wij na deze test zeker. Je shopt de Philips Lumea online bij wehkamp.nl. 

liefs, Marlies Bax,

Lees meer