Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Beauty

Fashionchick test: de perfecte nagellak remover

Kristel, 02 oktober 2015

Fashionchick test: de perfecte nagellak remover

Een tijdje geleden hebben we een test gedaan om te bepalen wat de Perfecte Rode Nagellak is. Hartstikke leuk. Maar man-o-man, wat is rode nagellak verschrikkelijk om weer van je nagels áf te krijgen. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, besloten we deze frustratie om te zetten naar iets positiefs, namelijk een nieuwe test. Een stel rood gelakte nagels blijkt namelijk ideaal voor de Grote Nagellak Remover Test. Ha!

Nagellak remover test Fashionchick

En dus kwam het panel opnieuw bijeen, werden de potjes nagellak remover verdeeld en sloegen we aan het testen. Welke nagellak remover maakt korte metten met de meest hardnekkige nagellak? Welke is ook nog eens lief voor je nagels? En hoe zit het eigenlijk met de beste prijs-kwaliteit verhouding? And the results are...

Nagellak remover test Fashionchick

Kruidvat Non Acetone Nail Polish Remover

#deremover Ik heb de Non Acetone Nail polish remover van Kruidvat getest

#eersteindruk Ziet er uit al een prima budget nagellak remover. Niets meer en niets minder.

#beloftes Geen fancy praat over verzorgende olie of iets dergelijks, hij belooft gewoon te reinigen op milde wijze.

#welkenagellak Op de nachtmerrie van elke nagellakremover; glitternagellak! En dan niet zomaar glitter, van die grote & kleine stugge glitters door elkaar in een metallic lakje.

#werking Werkt prima! Het is even boenen maar dat komt ook door de soort nagellak. Als je een watje doordrenkt met remover even op je nagels laat liggen haal je ‘m er zo vanaf.

#eindresultaat De remover doet precies wat hij moet doen: schoonmaken. Toch voelen mijn nagels en vingertopjes erg droog aan na het schoon boenen. Op zich geen probleem aangezien het een budget remover is en dit snel is opgelost met een beetje handcrème.

#belofteswaargemaakt Yes! Mijn nagels worden schoon. Of hij ook mild is vind ik lastig te beoordelen. Ik krijg wel een beetje een droge, matte waas over mijn nagels na het schoonboenen. Ik mis die fancy olie in de remover misschien toch wel een beetje…

#prijs Wow wat is -ie goedkoop! Ik dacht wel dat hij budget was maar 0,89 cent voor 125 ml is een goede deal voor zo'n goede remover!

#eindoordeel Voor nog geen 90 cent heb je een meer dan prima remover in huis. Hij krijgt van mij een 8.

Nagellak remover test Fashionchick

Maybelline Express Remover

#deremover Ik heb de Express Remover van Maybelline getest.

#eersteindruk Geen watjes, alleen dit potje? Ik ben benieuwd.

#beloftes Dit potje verwijdert snel en gemakkelijk nagellak zonder vlekken op de huid rondom de nagellak achter te laten. En dat in één dip.

#welkenagellak Welke nagellak niet? Ik heb rode nagellak van Estée Lauder er af geboend maar ook zwart, donkerblauw, lichtroze en grijs. 

#werking Oh. My. God. Waarom heb ik mijn hele leven lang lopen klooien met watjes die pluizen en de nagellak van mijn nagel op mijn huid smeren? Dit is de beste uitvinding ever. 

#eindresultaat Fantastisch. Geen vlekken op mijn huid, geen nagellak meer op mijn nagels en geen stapel gebruikte watjes in m'n wasbak. Hallelujah.

#belofteswaargemaakt Meer dan. Je steekt je vinger in het potje, draait 'm een paar keer rond en alle nagellak is er af. 

#prijs €7,50

#eindoordeel Ik beloon de nagellak remover met een 10- omdat ik alleen de prijs wat hoog vind voor een nagellak remover. Verder louter lof!

Nagellak remover test Fashionchick

Kruidvat Acetone Nail Polish Remover

#deremover Ik heb de nail polish remover met acetone van Kruidvat getest. 

#eersteindruk Een prima flesje; mooi roze is niet lelijk. 

#beloftes Reinigt gelakte nagels snel effectief en is niet geschikt voor kunstnagels. Lijkt me duidelijk; geen gedoe of poespas. Ik ben benieuwd.

#welkenagellak Ik heb de remover getest op rode nagellak van Sans Sourcis.

#werking Simpel, zoals we van de oude vertrouwde removers gewend zijn. Dep een beetje remover op een watje en gaan met die banaan. 

#eindresultaat Mijn nagels zijn ietwat uitgedroogd, maar de nagellak is er af zonder verkleuringen. Al met al een goede remover om op je beautyplank te hebben.

#belofteswaargemaakt Ik was erg verbaasd hoe snel mijn nagellak verdween. Met maar één watje voor twee handen maakt hij de beloftes inderdaad waar.

#prijs 0.89

#eindoordeel Vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding krijgt -ie van mij een 7,5.

Nagellak remover test Fashionchick

O.P.I. Expert Touch Lacquer Remover

#deremover Ik heb de Expert Touch Lacquer Remover van O.P.I. getest.

#eersteindruk Ziet er uit als een prima nagellak remover. Het formaat is erg fijn! 

#beloftes Een professionele formule die de nagellak snel verwijderd en tegelijkertijd je nagelriemen hydrateert en verzorgd. Nou, kom maar op.

#welkenagellak Ik heb de remover getest met rode O.P.I. nagellak. 

#werking Prima! Rode nagellak blijft natuurlijk een monster, maar ik ben tevreden met het resultaat.

#eindresultaat Mijn nagellak is eraf en ik heb geen kurkdroge vingers. Topproduct! 

#belofteswaargemaakt Ja, de nagellak is goed verwijderd en er zijn bijna geen rode nagellakrestjes meer op mijn nagels te vinden. Of mijn nagelriemen nu ook echt gehydrateerd en verzorgd zijn, kan ik niet zo goed beoordelen.

#prijs €4,99.

#eindoordeel Hij krijgt van mij een 8. Prima product! 

Benieuwd naar het eindresultaat van de perfecte rode nagellak test? Lees het hier!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer