Fashionchick terugblik 2011

Over 6 dagen zwaaien we 2011 uit. Het jaar van tuigdorpen, Lady Gaga voor Metro, Versace voor H&M en nog altijd die eurocrisis. 2011 was voor Fashionchick een bewogen jaar. Een jaar waarin Fashionchick na lange sushi brainstormsessies niet alleen een nieuw jasje kreeg, maar ook groter, ouder en wijzer groeide. Redactiechicks kwamen en gingen en hopelijk zien we een aantal van hen snel terug in 2012. Fashionchick is going strong. Een eigen pump, een outfitmaker en een Duits en Frans zusje. Wij zijn trotser dan ooit!

Fashionchick terugblik

We hebben er in 2011 een paar webshop favorieten bij gekregen op Fashionchick. Allemaal met hun eigen charme. Een tijd dat Nelly.com nog niet bestond? We kunnen het ons stiekem al niet meer voorstellen. Deze Zweedse gigant stal vanaf de eerste seconden ons hart. Hypebazaar donderde ons leven in met prachtige merkschoenen en onze Fashionchick pump. Rysto Bags veroverde ons hart met eigenzinnige tassen. Ydeltuyt, Diewilikhebben en zo kunnen we nog wel even door gaan. De opvallendste nieuwkomers zetten wij onder elkaar.

Top 3  Nieuwkomers Grote webshops

Ritsjurk Nelly.comBlauwe jurk met rits
NELLY.COM
€45,50
Pearl by Simone leaf ring
FRESH TOO
€37,95
Zwarte enkellaars
SARENZA
€154,00

Top 6 Nieuwkomers kleine webshops

Multiwear SuperTrash jurk
MY FAVO STYLE
€79,95
Knopenclutch
JAIYS BAGS
€99,95
I love Missoni sjaal
MODEMUSTHAVES
€34,95

Mippies oorbellen
MIPPIESWEBSHOP.COM
€99,95

Nude Attitude pump

HYPEBAZAAR

€59,00

Suède MbyM blazer
WEAR FOR LOVE

€89,95

Trends to keep in 2012

Naast nieuwe webshops bracht 2011 ook hele leuke trends met zich mee. We gingen massaal de hoogte in op blokhakken, trokken printjes, ruitjes en stippen uit de kast en kozen in het najaar voor de jewel tones. Sommige van deze trends groeven zich zo diep in ons hart, dat wij ze in 2012 nog niet laten gaan. Wij nemen ze mee het nieuwe jaar in, die printjes, plateaupumps en de luxe van leather and lace.

Leopardprint trui
MY-WARDROBE.COM
€154,80
Pieces plateaupump
WELIKEFASHION.COM
€44,95
Kanten bikerjack
WELIKEFASHION.COM
€54,95

Ik eindig dit artikel met een kleine persoonlijke noot. Ik bedank alle lieve redactiemeiden voor hun oneindige inzet, humor en mooie werk. Net als de mannen, het technische brein, achter Fashionchick. En natuurlijk bedank ik Ellen, omdat zij Fashionchick drie jaar geleden gestart is en nog altijd met zoveel liefde aan haar "kindje" werkt. Fashionchick did a pretty great job growing up, chick! Maar bovenal bedank ik alle trouwe bezoekers. Zonder jullie hadden wij al dit moois nooit waargemaakt. Op naar een nog mooier 2012!

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.