Fashionchick steunt Haiti met nieuwe leden!

Fashionchick doneerde €0,50 per nieuw fashionchick lid aan giro 555

Het kan je niet ontgaan zijn, de verwoestende aardbeving in Haïti, waarbij enorm veel slachtoffers zijn gevallen. Waaronder ook enkele Nederlandse slachtoffers. Ook een verhaal? Discusseer op mee op het forum.

Opgehaald bedrag: EUR 174,50

Wij bedanken alle nieuwe fashionchick leden, huidige fashionchicks die de actie hebben doorgemaild en hopen hiermee ons steentje bij te dragen!

Word fashionchick lid en steun een goed doel!

Wij van Fashionchick.nl leven mee met de slachtoffers in Haïti en we willen daarom ons steun betuigen door middel van deze actie. Donderdag 21 en vrijdag 22 januari doneert Fashionchick.nl €0,50- per nieuw fashionchick lid aan giro 555. Wij hopen hiermee samen met de shoppende vrouwen van Nederland een steentje te kunnen bijdragen aan de wederopbouw van Haïti.

Word Fashionchick en steun een goed doel! Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief, kortingscodes en winacties. Als Fashionchick ben je overal altijd als eerste bij! En: hang direct je virtuele kledingkast vol met de leukste producten die er online worden aangeboden.

Al Fashionchick lid? Nodig hier je vriendinnen uit...

Wil je als fashionchick toch ook graag je steentje bijdragen? Zorg dan dat zoveel mogelijk vriendinnen zich gratis aanmelden als fashionchick lid. Zo kun je lekker samen shoppen, in elkaars kast kijken en nieuwe webshops ontdekken. Nodig hier je vriendinnen uit om lid te worden van fashionchick en samen een goed doel te steunen!

Uitnodigen via Live Messenger
Nodig als je vriendinnen uit via Windows Live mail. Dit is snel en gemakkelijk. Je selecteert zelf welke vriendinnen je wilt uitnodigen.
 
Uitnodigen via losse e-mailadressen
Nodig al je vriendinnen snel uit via hun e-mailadressen. Weet je alle e-mailadressen van je vriendinnen? Zo ja, vul ze dan hier in.

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer