Lifestyle

Fashionchick Shopping Days launch party: you're invited!

Marlies, 20 oktober 2014

Fashionchick Shopping Days launch party: you're invited!

Geachte dames en... dames! Maak u op voor een avond als nooit te voor. Een avond vol spektakel en show. Waarin online plotseling offline kan worden, waarin webshops als Forever21, Nelly.com, Christine Le Duc, Costes, Sarenza een nieuwe gedaante aannemen en collecties de adembenemen. Waarin al het beste van Fashionchick een avondvullend programma is. En waar je kunt dansen en drinken tot je niet meer kunt. Pinpassen en creditcards binnenbord voor uw eigen veiligheid. Tickets in de hand voor 14 november. Dit is Cirque la Soirée!

party

Fashionchick brengt online en offline samen op 14 november tijdens de Fashionchick Shopping Days launch party. Het is de kick-off voor drie dagen lang korting en cadeaus op Fashionchick. En we beloven het shopping event van het jaar. Drink cocktails met vriendinnen, dans op de deuntjes van Kris Kross en DJ Alamaison, koop met korting bij je favoriete webshops, maak foto’s voor een Photowall, win fashion prijzen, bestel drankjes zonder limiet, bekijk de nieuwe collecties van de vetste merken in real life en sleep een zware goodiebag naar huis.  Dit alles in Amsterdamse hotspot House of Amsterdam.

Are you in?

Je bestelt nu voor €15,- een early bird ticket voor de Fashionchick Shopping Days launch party. Dit is inclusief entree, welkomstcocktail en onbeperkt drankjes (bier, fris & wijn) tijdens de avond. Je zult dan met korting shoppen bij je favoriete webshops. We verklappen alvast; Forever 21, Sarenza, Nelly.com, Costes & Christine le Duc zijn erbij! Dans de avond in en vertrek met een goodiebag. En omdat we je willen behoeden voor een after-party-dipje gaat het feestje online door. Zaterdag 15 en zondag 16 november shop je online nog steeds met korting en maak je kans op mooie prijzen.

Wil jij hierbij zijn? Bestel dan nu hier je kaarten.

tickets fashionchick shoppingdays

PS: Laat ons op Facebook weten dat je aanwezig bent en blijf op de hoogte van de goodies, de te winnen prijzen en krijg een kijkje achter de schermen.

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer