Fashionchick pumps party collectie

Wij stonden hier allemaal op de redactie te springen na het zien van de nieuwste Fashionchick pumps! Na het succes van de eerste en tweede editie van de Fashionchick pump kon de derde niet lang meer op zich laten wachten. Vandaag om 17.00 uur werd dan ook deze lancering gevierd tijdens een cocktailparty!

Fashionchick pumps Party Collectie

De cocktailparty vond plaats in de Little Buddha in Amsterdam. Bekend Nederland, bloggers en pers was uitgenodigd om bij deze lancering aanwezig te zijn. Na een lekkere cocktail stond iedereen dan ook in de rij om onze geweldige pumps te bemachtigen in een goed gevulde goodiebag.

de Party Collectie

Zoek jij nog de perfecte heels voor een feestje? En durf jij het aan om op 13cm hoge pumps te lopen? Zoek niet langer want we've got them! De derde pump is verkrijgbaar in de drie kleuren Shot of Black, Yellow Paradise en Red Sunrise. Op de achterkant van de pump zitten de fabulous strikken, die je van ons gewend bent, die doorlopen tot de onderkant van de hak. Reken er maar op dat de aandacht gevestigd wordt op je voeten met deze eyecatchers!

Fashionchick pumps III

Shot of Black
HYPEBAZAAR
€79,95
geel

Yellow Paradis
HYPEBAZAAR

€79,95

rood

Red Sunrise
HYPEBAZAAR

€79,95

De pump is in een limited edition oplage voor €79,95 te koop via onze via Fashionchick of bij de 35 geselecteerde winkels verspreid door Nederland.

Wat vind jij van onze nieuwe beauties? Ga jij ze kopen?

liefs, Amanda Schothorst

Amanda Schothorst

Reageer

  Log in om te reageren
 • Ann 5 jaar geleden

  Ik vind ze echt geweldig! De gele zijn favoriet!!

 • Manon 5 jaar geleden

  leuk leuk leuk, die rodeeee, hmmm i love!

 • Ansje 5 jaar geleden

  De rode zijn echt prachtig!

 • Nienke 5 jaar geleden

  Zijn ze nou een beetje bordeax rood? (is mijn lievelingskleurtje:$)

 • Stephanie 5 jaar geleden

  Waarom elke keer die gigantische plateaus? Als ik mijn schoenen zie van 2-3 jaar geleden vind ik die toch veel leuker!

 • Marlous 5 jaar geleden

  Super gaaf!!!

 • Celine 5 jaar geleden

  I'm in LOVE ! ik werd vandaag gevraagd wat ik voor mn verjaardag wil hebben en wist niets.. maar nu wel! hebbenhebbenhebben haha

 • Ellen 5 jaar geleden

  @Mireille Ja ze zijn wel hoog voor een hakken leek ;-). Maar ik vind ze zeker lekker en stabiel zitten, dat is ook het idee van deze pumps. Hoog, maar draagbaar! Ze liggen nu ook in verschillende winkels, misschien ook eentje in de buurt, kun je ze even passen!

 • Chanti 5 jaar geleden

  Ik had de pumps gisteren besteld en vandaag al binnen. Zitten lekker en de kleur (geel) is geweldig :))

 • Annick 5 jaar geleden

  Wat zijn ze super vet zeg ! Die zwarte wil ik echt hebben !

 • Margreth 5 jaar geleden

  Ze zijn echt weer super gaaf! Ben helemaal gek op de gele versie, die wil ik echt heel graag hebben!

 • Judith 5 jaar geleden

  Zooo jammer dat ik er niet bij kon zijn! :-( Ze zijn echt heel leuk weer! Op naar nummer 4, ladies! Zaterdag editie 2 nog aangehad, die zijn ook zo leuk!

 • Mireille 5 jaar geleden

  @Debbie, Merel en Marjolein, bedankt voor de reacties. Ik heb nu wel een indruk van hoe de pumps lopen. Alleen de maat is nog een twijfelgeval. Hopelijk kan ik, mocht ik de pumps daadwerkelijk gaan kopen, ruilen voor als de maat toch niet goed is. Leuk om te lezen dat de cocktailparty helemaal geslaagd was! Het is zo gaaf dat Fashionchick alsmaar groter en groter wordt!!! Super!!!

 • Debbie 5 jaar geleden

  @Mireille: ik reageer maar eventjes: ze zijn enorm stabiel! Ze zijn dan wel hoog, maar het plateautje zorg ervoor dat de hak wat minder hoog aanvoelt dan hij in werkelijkheid is. Over de maat kan ik zeggen dat ik ze ietsje aan de kleine kant vind vallen (al waren sommigen op de party dit niet met me eens..). Ik heb normaal maat 39 en heb van deze een 40 genomen (ik heb ook erg smalle voeten). Hopelijk heb je hier iets aan :) xx

 • Merel 5 jaar geleden

  Een superfeestje! Ik heb de zwarte en inderdaad ze lopen erg comfortabel voor de hoogte;-)

 • Marjolein 5 jaar geleden

  Wat was het leuk gisteravond! Ik heb echt veel plezier gehad en lekkere cocktails gedronken ;) Verder kwam ik nog twee bekenden tegen (ook al kom ik uit Limburg)! En ik ben helemaal verliefd op de rode en zwarte pumps :) Super mooi! En Mireille: Ik weet niet of dit dezelfde soort pumps zijn als de tweede editie. Als dat zo is lopen deze pumps ontzettend fijn voor de hoogte (vind ik)!

 • Raffaella 5 jaar geleden

  Heb de zwarte van editie 2 al. Nu zou ik dan toch voor de rode gaan

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Ik vind de rode en zwarte het mooist. De gele passen niet goed bij mijn huid en garderobe.

 • Sylvana 5 jaar geleden

  Iedereen zag er prachtig uit! Ik had net sushi besteld toen de presentatie begon, dus ik heb vanaf het balkon meegekeken.

 • Mireille 5 jaar geleden

  Ze zijn ontzettend mooi! Vooral de rode heeft m'n hart gestolen. Ik ben alleen heel slecht in het lopen op pumps, maar zou wel heel graag zulke willen aanschaffen voor bij mijn nieuwe LaDress die ik zaterdag ga kopen. In de omschrijving staat dat de schoenen wel comfortabel zijn, ondanks de high heels. Ellen, jij hebt de meeste ervaring ermee, valt er écht goed op te lopen? Ook als 'hakken-leek'? ;) Enneh....hoe vallen de maten? Soms valt een pump namelijk groter uit en moet je een maat kleiner hebben. Ik heb namelijk vrij smalle voeten. ;/