Fashionchick op de nieuwe zender TLC

Get inspired! Wij van Fashionchick inspireren dagelijks door middel van de laatste modetrends, streetstyles en interviews. Maar ook door powervrouwen kan ik enorm geïnspireerd raken. Vrouwen met een sterke eigen mening, eigenzinnige humor of die heel passievol en ambitieus zijn. Zo werd ik meteen al tijdens het eerste gesprek geïnspireerd door de gepassioneerde vrouwen die achter de nieuwe zender TLC zitten. 'Voor en door vrouwen' is het motto van deze nieuwe zender en dat blijkt!

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

ELLEN SNIJDER IS ÉÉN VAN DE TLC VROUWEN

Helemaal vereerd was ik toen ze tijdens dit gesprek verkondigden dat ik was geselecteerd als TLC vrouw en of ik dat wilde zijn. Na het eerste promo filmpje wat ze lieten zien dacht ik, 'ja dit past bij mij, dit wil ik!' En niet alleen door de geweldige nieuwe programma's van TLC, maar vooral door de gedachtegang en manier van aanpak. Elke week kun je hier mijn column lezen op TLC. Maar ook schrijven er zes andere TLC vrouwen Ingrid Tappin, Tamara Elbaz, Isrid van Geuns, Merel Boers en Mira Ahles. Stuk voor stuk zijn ze uniek en inspirerend!

WIJNTJE? IT'S ON

Je hebt vast al de billboards gezien met 'Wijntje?' erop, It's on... Maar wat? Vooral Offspring is aan te raden, hilarisch hoe herkenbaar onhandig Nina is. Beetje a la Bridget Jones, deze film heb ik ook al ontelbare keren gezien en blijft lachen. Maar ook Kell on Earth ga ik volgen, bij dit programma krijg je een kijkje in het leven van Kelly Cutrone: moeder, (bikkelharde) zakenvrouw en oprichter van PR bureau People's Revolution.

Ook ben ik binnenkort te zien op TLC tussen de programma's door, dus nog een reden om te kijken! TLC zendt vanaf 18:00 uur uit op het kanaal van Animal Planet. Wijntje?

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer