Lifestyle

Fashionchick on festivaltour: Appelsap

Amanda, 11 augustus 2015

Fashionchick on festivaltour: Appelsap

Fashionchick is op festivaltour. Het is alweer augustus en het festivalseizoen is in volle gang. Appelsap Fresh Music festival is een festival waar we op de redactie altijd heel erg naar uitkijken. Want urban en hiphop is wel echt ons ding. Deze keer verplaatste het festival van Oosterpark naar het grotere Flevopark Amsterdam, want als je een 15 jarig jubileum viert dan pak je dat groots aan. Happy anniversary, Appelsap!

visual appelsapMobb Deep, Skepta, Adje en Vic Crezee, om maar een paar te noemen, zijn artiestennamen waar wij blij van worden. Naast de vier coole stages die er waren, waren er ook gezellige foodtrucks en chille plekjes in de zon. In onze afgekinpte denimshortjes en fringe-kimono's dansten we tot het laatste DJ deuntje was gezet. Volgend jaar zijn we er sowieso weer bij, want Appelsap willen we echt niet missen! Uiteraard liepen we met onze roze camera rond, om gezellige plaatjes te schieten voor ons report. Kijk mee!

People @ Appelsap Fresh Music festival

appelsapL Appelsap in het Flevopark, Amsterdam
R Lian van Fashionhoax gespot! 

appelsap streetstyleL Eline (PR Appelsap) spotten we in een cute zwart lookje met witte sneakers. Zouden die op het einde van het festival ook nog zo wit zijn?
R We love bumbags. Zo dacht Claudia (vriendinnetje van Fashionchick Wendy) er ook over. You go girl. 

appelsapL Anna Drijver spotten we in een uitdagende look. Verliefd op Anna's style? Shop haar top via onze Fashion Finder!
R Actrice Hannah Hoekstra op tweede van links gespot. Gezellig!appelsap 2015L Flip up zonnebrillen blijven leuk. En headpieces ook!
R Fashionchick Mette gespot in cute high-school-girl lookje

plain white tee

L Kristel Anna van Calvin Klein in plain white tee. We lke!
R PR chick Hansje en make-up artist Sanne in coole T-shirts, sokken en sneakers. Totally Appelsap-proof.

sneakersL Linsey (rechts) van Pose blog met vriendinnetjes. Denim meets black meets sneakers it is!
R Rocking the Adidas Superstar. 

Kunnen we dit weekend herbeleven? Gelukkig hebben we de foto's nog. Andere festival reports ook al bekeken? Solar Weekend en Buiten Westen waren onder andere echt een topper! Zin in festival outfit inspiratie? Wij  hebben een style guide voor je. Happy shopping!

liefs, Amanda van Effrink, When in doubt, just add some glitter.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer