Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Fashionchick mannenpanel: zwarte nagellak

Kristel, 03 december 2015

Fashionchick mannenpanel: zwarte nagellak

Er was een tijd dat een zwart lakje op de nagels slechts gedragen werd door dames en heren uit de rock- en punkscene of door hen die niet terugdeinsden voor een beetje gothic hier en daar. Tegenwoordig heeft de zwarte nagellak flink wat terrein gewonnen en heb ik het zelfs op de nagels van mijn moeder gespot. Eerlijk is eerlijk: ik ben stiekem best blij dat deze trend stand heeft gehouden. Er is wat mij betreft namelijk geen makkelijkere manier om je outfit een beetje rock 'n roll te maken. Maar hoe denkt ons panel van uiterst knappe mannen over deze nagellak trend? Kunnen zij onze dark side wel waarderen of moeten we het wat hen betreft lekker bij klassiek rood houden? Lees snel verder!

Zwarte nagellak

Barry M Nail Paint - 47 BlackBarry M. The Make Up Spot
€ 4,95
Small Katie Turnlock BraceletMarc by Marc Jacobs Monnier Frères
€ 90,00
KOH KOH Colours  Nagellak 1 st.Koh Parfumswinkel
€ 19,30 € 17,39

Luc: Ik weet niet waarom vrouwen zoveel moeite doen met die rommel. Heel eerlijk, gasten kijken echt niet naar de kleur van je nagels en of deze matched met je outfit. Zwart, rood, naturel, leef je uit. Je moet toch wat op een Champions League avond.

"Zolang je maar geen Wednesday Adams wordt."

Tom: Ik hou wel van een lichte gothic vibe op z’n tijd. Zolang de vrouw in kwestie maar geen Wednesday Adams wordt, is het stijlvol cultiveren van je dark side helemaal niet zo’n slecht idee.

Zwarte nagellak

Maybelline Color Show Nagellak - 337 Black MagicMaybelline The Make Up Spot
€ 2,49
MINIMUM Guri 046Minimum Men at Work
€ 69,99 € 49,99
Lancome Vernis in Love  Nagellak 1 st.Lancôme Parfumswinkel
€ 19,90 € 15,92

Steven: Oef, er zijn niet veel dames die dit kunnen hebben zonder in een gothic vampier te veranderen of in een Dominatrix chick. Als je het wel kan hebben. Petje af!

"Dit associeer ik standaard met mannelijke rocksterren zoals Lenny Kravitz en Keith Richards."

Berndt: Ja een beetje anders hou ik wel van. Niet dat gepolijste, beetje rebels is totaal niet raar. Het 'punk-achtige' is er wel echt vanaf. Combineren met de 'total black' outfits maar ook bij chique looks echt heel gaaf.

Leroy: Dit associeer ik eigenlijk standaard met mannelijke rocksterren. Kijk bijvoorbeeld naar Lenny Kravitz en Keith Richards, dus ik vind het helemaal cool als vrouwen zwarte nagellak dragen. 

Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!

mannenpanel

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer