Fashion

Fashionchick mannenpanel: pyjama als outerwear

Anne, 27 februari 2016

Fashionchick mannenpanel: pyjama als outerwear

Een pyjama dragen als outerwear? Daar moest je tot voor kort vast en zeker niet aan denken. Maar sinds vorige jaar heeft de pyjama zijn opmars gemaakt als outerwear en zagen we de ene na de andere blogger in een pyjamatop, -broek of een tweedelige pyjama de straat op gaat. Goed nieuws: je hoeft niet enkel te shinen met je pyjama op de bank of op bed; hij mag nu zelfs buiten de deur gedragen worden. Wij op de Fashionchick redactie zijn fan: met een pyjamatop de straat op voelt niet alleen heel erg relaxed, maar staat ook nog eens superchic en fashionable. We like! Maar of het Fashionchick mannenpanel deze trend ook kan waarderen? Je leest het hier!

pyjama

Maison Scotch Crêpe pyjama blazer met haaksluitingMaison Scotch de Bijenkorf
€ 109,95 € 54,97
House of Cases LOVE Clutch blackHouse of Cases Zalando
€ 99,95 € 49,95
DKNY Intimates SIGNATURE Pyjama blackDKNY Zalando
€ 99,95

Tom: Voor binnen: ja. Maar wel alleen rond bedtijd graag, niet als huispak. Voor buiten: serieus? Nee, hiermee doe je jezelf en je (mannelijke) gezelschap geen plezier. Er zijn al te veel vrouwen die denken dat de combinatie joggingpak met UGG’s wel kan.

"Nonchalance kan ook heel sexy zijn." 
 

Steven: Ik ben absoluut in voor de oversized nonchalant style, maar ik zie liever als een vrouw snel boodschappen gaat doen en dat het dan op een rare manier heel sexy is als je weet dat dat T-shirt niet van haar is.

Luc: Top dit! Zo loop ik er zelf elke zondag bij. Oh nee, wacht. Ik draag geen pyjama. Maar cool, zeker wanneer je het casual draagt als pak. Nonchalance kan ook heel sexy zijn.

pyjama

Dames blouse in zwart - BODYFLIRTBodyflirt Bonprix
€ 19,99
Furla crossbody Metropolis S chalkFurla Duifhuizen
€ 245,00
La Perla Pyjama whiteLa Perla Zalando
€ 349,95 € 209,95

Leroy: Ik heb niet zo heel erg veel met deze trend. Een pyjama dragen als outerwear kan twee kanten op. Het kan een net-uit-bed-look creëren of juist extreem sexy zijn.

"Ik zie deze trend graag overwaaien en dan het liefst ver weg van mij."

Berndt: Ik heb pyama’s en de prints nooit begrepen. Nee sorry, ik vind het niet zo spannend. Ik zie deze trend graag overwaaien naar de slaapkamer en dan het liefst ver weg van mij.

Mannenpanel

Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MEN TODAY en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!

liefs, Anne ,

Lees meer