Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Fashionchick mannenpanel: overknee boots

Anne, 02 november 2015

Fashionchick mannenpanel: overknee boots

Over-the-knee boots zijn weer helemaal back in business dit najaar en daarmee een mode verantwoorde vriend aan de voeten. En behalve dat dit Langste Stukje Laars je helpt om er deze herfst en winter een beetje stijlvol bij te lopen, is het zeker ook niet mis dat je benen er lekker warm door blijven. Je kunt je dan ook wel voorstellen dat de meeste vrouwen (guilty) warmlopen voor dit lange laarsje. Maar hoe denken de stijlvolle mannen uit ons zorgvuldig samengestelde mannenpanel over de trend? Vinden ze een laars tot over de knieën ordinair of is het juist een enorme head turner? Ook zo reuze benieuwd? Ons mannenpanel geeft antwoord!

overknee

Nine West CALDREN Overknee laarzen blackNine West Zalando
€ 289,95
Minimum jurkMinimum Piet Zoomers
€ 139,95
ALDO CYNDY Overknee laarzen blackAldo Zalando
€ 159,95

Leroy: Ik vind ze heel sexy, mits je het figuur ervoor hebt. Meestal gaan overknee boots goed samen met een lang stel dunne benen. Om je een idee te geven… Kendall Jenner komt er mee weg, zus Kim kan het beter laten. 

Luc: Als een vrouw overknee boots draagt, blijft dat niet onopgemerkt. Ik draai mijn hoofd er zeker voor om. Het kan heel classy staan maar zeker ook sexy. Maar doe het nooit over een jeans ofzo, dan krijg je gelijk zo'n hoog Anky van Grunsven gehalte.

"Zelfvertrouwen is key."
 

Tom: Cliché dus waar: het moet je staan. Persoonlijk vind ik het een beetje té, maar er zou vrouwen die het kunnen hebben. Zelfvertrouwen is key hier: zonder een lak-aan-alles-en-iedereen mentaliteit ziet het eruit alsof je te hard probeert en daar wordt niemand vrolijk van.

overknee

Pura Lopez Overknee laarzen blackPura Lopez Zalando
€ 489,95 € 389,95
RokMexx V&D
€ 89,99 € 35,99
Zign Overknee laarzen blackZign Zalando
€ 119,95 € 83,95

Steven: Tof! Maar niet van een goedkoop uitziend merk. Met dat soort items zie je dat gelijk. Als je het doet doe het dan gelijk echt goed!

"Nooit over een jeans. Dat is zo Anky van Grunsven."


Berndt: To be honest..Dit is niet echt mijn ding. Best ordinair. Aan de andere kant, als je een mooi figuur hebt dan kan het weer super sexy en vrouwelijk staan!
 
Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!
mannenpanel

liefs, Anne ,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer