Fashion

Fashionchick mannenpanel: lace-up pointy ballerina's

Anne, 10 november 2015

Fashionchick mannenpanel: lace-up pointy ballerina's

Lace-up pointy ballerina's; we zagen ze al veelvuldig voorbij komen in onze Instagram feeds. Net toen we dachten dat ballerina's echt niet meer konden, deed deze ballerina 2.0 ons de ogen openen: met een goede punt en een koordje om de voeten is de ballerina weer helemaal anno nu. Menig blogger waagde zich dan ook al aan deze lieflijke trend. Maar hoe denken de stijlvolle mannen uit het Fashionchick mannenpanel over deze trend? Veranderen we met een paar lace-up pointy ballerina's in een woest aantrekkelijke girl next door? Of zijn ballerina's vooral een reden om rechtsomkeert te maken op een eerste date? Ons mannenpanel geeft antwoord! 

lace up ballerinas

Phase Eight Tamsin rok van suède met knoopsluitingPhase eight de Bijenkorf
€ 149,00 € 95,36
Topshop KAISER Ballerinas met enkelbandje blackTopshop Zalando
€ 74,95 € 52,45
Warehouse Gestreepte top met halflange mouwenWarehouse de Bijenkorf
€ 30,00

Leroy: Echt heel lelijk! Veel vrouwen proppen hun voeten vaak in zulke schoenen, waardoor ze op een rollade beginnen te lijken.

Luc: Pfff.. nee dankje. Dit is 'm niet. Gewoon nee.

"Dit lijkt me het domein van de 5-jarige meisjes."
 

Tom: Dit lijkt me het domein van 5-jarige meisjes, niet van volwassen vrouwen. Ik kan me zo snel geen outfit voorstellen waarbij deze ballerina’s van toegevoegde waarde zijn. Proof me wrong als je kunt, maar ik ben sceptisch.

lace up ballerinas

Dames stretchjeans straight, k-maat in blauw - John Baner JEANSWEARJohn Baner Bonprix
€ 29,99 € 17,99
Oxitaly SUSY Ballerinas met enkelbandje pinkOxitaly Zalando
€ 149,95 € 104,95
Classic ShirtCostes Costes
€ 29,95

"Als je op een rollade wil lijken..."
 

Berndt: Niet echt mijn ding. Schoenmaker blijf bij je leest: deze passen perfect in de balletstudio en laat ze daar ook maar liggen a.u.b. en bedankt!
 
Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!
mannenpanel

liefs, Anne ,

Lees meer