Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Fashion

Fashionchick mannenpanel: Flared jeans

Anne, 19 november 2015

Fashionchick mannenpanel: Flared jeans

Tot voor kort waren we allemaal nog vergroeid met onze skinny jeans en zag ik mezelf mijn alom geliefde skinny niet zo snel inruilen voor een nieuw liefje. Maar sinds afgelopen zomer heeft de flared jeans langzaam zijn intrede gedaan in het modebeeld op straat. En we kunnen het niet ontkennen: de flared jeans heeft onze harten veroverd. Behalve dat ze je benen langer én dunner doen lijken, is zo'n fladderend broekje om de benen ook best comfortabel. En gecombineerd met de juiste items kan hij ook behoorlijk sexy zijn. Maar hoe denkt ons sexy mannenpanel over deze wijduitlopende broek? Onze mannen geven antwoord!

flared

JeansMexx V&D
€ 89,99 € 34,99
ALDO CRUDIEN Enkellaarsjes met plateauzool blackAldo Zalando
€ 139,95 € 111,95
Dames stretchjeans flared in blauw - John Baner JEANSWEARJohn Baner Bonprix
€ 29,99 € 27,99

Luc: Ik haat niet zo op de flared jeans, want ik kijk niet zo snel naar de enkels of schoenen van een vrouw in een jeans. Het gaat tenslotte toch om één ding; je billen. Als dat goed is, maakt die flared onderkant geen 'reet' uit.

"Ik zeg volmondig ja!"
 

Tom: Wat ik van flared jeans vind weten jullie al, maar voor de goede orde wil ik het nog wel een keer herhalen: ik zeg volmondig ja. Want: That ‘70s Show! Kom maar door met die seventies-revivals, mij hoor je niet klagen.

flared

Mango flared jeansMango wehkamp.nl
€ 39,99 € 19,99
mbyM Cajo T-shirt witmbyM HoutBrox
€ 34,95
JACQUELINE DE YONG flared jeansJacqueline de Yong wehkamp.nl
€ 26,95

Steven: Ook dit kan ik zeker waarderen, voor mij moet je er verder geen slonzige casual tops bovenop doen. Dan verander je echt in de hippie die je eigenlijk niet wilt zijn. Combineer deze broek goed en je hebt een top outfit naar mijn mening.

"De seventies terug laten komen is wat mij betreft heel erg ok."
 

Berndt: De seventies terug laten komen is wat mij betreft heel erg ok. Cool om te combineren met andere 70’s items. Coole ronde brillen, mooie vintage tasjes. Deze trend is een soort van anti-mode en een democratisch middel waarmee iedereen zijn mening tot uitdrukking kan brengen. Best wel gaaf eigenlijk hoe de hippiebeweging in de jaren 80 met haar ecologisch bewustzijn en onconventionele kleding echt een stempel hebben gezet op de vintage mode.

Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!

mannenpanel

liefs, Anne ,

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer