Beauty

Fashionchick mannenpanel: dit vinden zij van jouw haarkleur

Kristel, 16 juni 2016

Fashionchick mannenpanel: dit vinden zij van jouw haarkleur

Blonde vrouwen zijn dom niet bijster slim, brunettes zijn mysterieus en rode vrouwen lusten er wel pap van. Tenminste, als je de vooroordelen over de verschillende haarkleuren moet geloven. Wij zijn vooral benieuwd: wat vindt het Fashionchick mannenpanel er eigenlijk van? Hebben zij een favoriete haarkleur en welk kapsel is echt not done? Vinden zij het ok dat vrouwen hun haar kleuren? En hebben ze dat zelf ooit gedaan? 

Accepteer ons privacy- en cookiebeleid. Het is niet toegestaan Youtube video's te laten zien zonder toestemming.

Mannelijk schoon

We vroegen Tom en Kawing van MEN TODAY, Luc en Steve van Notre Vue en Sjoerd en Berndt van Fashionchick álles over de verschillende haarkleuren van vrouwen. Zodat jij precies weet wat dit mannelijk schoon eigenlijk van je haar vindt als je aan het kleuren slaat. Niet dat je je daar ook maar iets van aan trekt natuurlijk, maar leuk om te weten is het wél. 

Zelf je haar kleuren? Geen probleem!

Mocht je nou na het commentaar van onze mannen ontzettend zin hebben om je haar zelf te kleuren (je weet immers nooit wanneer je deze hunks in real life tegenkomt..) dan heb ik goed nieuws voor je: dat kleuren van je haar is super makkelijk (check snel onze tutorial!) en met de Préférence lijn van L'Oréal Paris heb je de keus uit veel - héél veel - kleuren. Van lichtblond tot gitzwart, van natuurlijk bruin tot sexy rood. En met de unieke Color Extender van L'Oréal zorg je ervoor dat je kleur wekenlang mooi en intens blijft. Want één ding is zeker: van een verlopen kleur wordt geen man blij. Oók ons mannenpanel niet.

Benieuwd wat je moet weten voordat je een haarkleur kiest? Wij vroegen beauty expert Hildo het hemd van het lijf. Check de video snel

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer