Fashion

Fashionchick mannenpanel: De off shoulder top.

Marjolein, 03 mei 2016

Fashionchick mannenpanel: De off shoulder top.

Als je mijn artikelen vaker leest, dan denk je misschien 'Jahaaa. Nu weten we het wel.' Maar voor diegenen die hier fris induiken: Ik ben groot, lees: héél groot, fan van de off shoulder top! Want: sexy, stylish en (indien juist gecombineerd) ook stoer. Je geeft niet teveel bloot, maar laat wel precies die hoeveelheid huid zien die zegt 'Hé, hallo! Ik heb zin in de dag. Laten we de zomer gaan vieren!' of zoiets. Weet ik veel. Anyhow. Ik vind het mooi! Met shorts, in jurkjesvorm of op een boyfriend. Alles kan en alles mag. Vind ik dan. Want hoewel ik zwaar overtuigd ben van de sexiness is het maar de vraag of mannen hier ook zo over denken... Ons mannenpanel kwam dus wederom goed van pas. Benieuwd naar het oordeel van onze mannen? Read along... 

off shoulder

Vila T-shirtVila Sans-online
€ 34,95
Jenny Boyfriend EsblCalvin Klein Jeans Boozt
€ 159,00 € 103,35
Pieces T-shirtPieces Sans-online
€ 19,95

Tom: Hier kan ik wel blij van worden, mits de dame in kwestie niet te mollig maar zeker ook niet te knokig is boven de buste. Een pré is het als zo’n top gedragen wordt alsof het de normaalste zaak van de wereld is en er genoeg aan de verbeelding overgelaten wordt wat betreft het decolleté. Ordinair overkomen is niemands ambitie – mag ik hopen.

"Ordinair overkomen is niemands ambitie - mag ik hopen."

Luc: Yesssss! Zo sexy dit! Aandoen op onze eerste date! Ook leuk trouwens als je een oversized sweater off shoulder draagt.

Off shoulder top

Cropped BlouseCostes Costes
€ 29,95
Korte-broeken Ltb 100960136 Judie ShortLTB the Stone
€ 34,95
Designers Remix Milly off-shoulder top met streepdessinDesigners Remix de Bijenkorf
€ 155,00 € 124,00

Steven: Simpel en sexy! Een vrouw moet deze wel als basic in de kast hebben liggen. Wat ik ook leuk vind, is als de look een soort van Esmeralda zigeuner feel krijgt. Met veel kleur in de zomer.

Leroy: Heel nice, meer vrouwen mogen dit dragen.

"Altijd stijlvol."

Berndt: Ja erg cool om te zien en super vrouwelijk. De off-shoulder creaties vind ik altijd stijlvol en mogen naar mijn mening niet ontbreken in de garderobe van de dames.

Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!mannenpanel

liefs, Marjolein van den Broek, Never underestimate the power of a good outfit on a bad day..

Shop meer van

Tops

Lees meer