Fashion

Fashionchick mannenpanel: de coltrui

Anne, 10 januari 2016

Fashionchick mannenpanel: de coltrui

De coltrui is zo'n kledingstuk dat niet uit het modebeeld weg te denken is, maar zo nu en dan een flinke boost krijgt wanneer de catwalks zich er weer mee vullen en bloggers stuk voor stuk zwichten voor deze klassieker. Zo ook deze winter, waarin hij menig koud lijf warm houdt tot de nek aan toe. Maar behalve de klassieke wollige variant, zien we deze winter naast basic coltruien ook spannendere varianten van bijvoorbeeld doorzichtige stoffen, met een print of uitgevoerd als cropped top. Wij op de Fashionchick redactie stemmen massaal voor! Maar wat vindt het Fashionchick mannenpanel van de coltrui? Vallen ze ook als een blok voor deze stijlvolle trui of mag -ie rechtstreeks de kledingcontainer in? 

coltrui 1

Gestuz Xenia coltrui met mohairGestuz de Bijenkorf
€ 179,95 € 35,99
Phase Eight Tamsin rok van suède met knoopsluitingPhase eight de Bijenkorf
€ 149,00 € 95,36
Selected Femme Erica oversized coltruiSELECTED FEMME de Bijenkorf
€ 59,95

Luc Yes, voor mannen én vrouwen een must-have! Een klassieker die in het grijs of zwart altijd goed is. Volgens mij kan elke chick dat hebben, met een rok of broek. Leren jack erover en klaar!

"Een mooi vrouwenkoppie dat zich verwilderd door een col wurmt is natuurlijk niet te versmaden." 

Tom Doen. Vooral de strakke, zwarte variant is een klassieker. Voor mannen vind ik het een lastiger verhaal omdat je toch al snel een Steve Jobs-karikatuur wordt, maar een mooi vrouwenkoppie dat zich met verwilderd haar door een col wurmt is natuurlijk niet te versmaden.

mannenpanel 2

Selected Femme Mifa coltrui met ribstructuur en streepdessinSELECTED FEMME de Bijenkorf
€ 49,95 € 39,96
Only Skater RokONLY OTTO
€ 44,95
POLO Ralph Lauren truiRalph Lauren wehkamp.nl
€ 165,00 € 129,95

Leroy Nice, het is deze winter weer de trend voor zowel mannen als vrouwen. Maar heel eerlijk, ik vind het een retesaai kledingstuk want het wordt al heel snel degelijk en bij mannen krijg je de architecten-look, dan moet er wel een brilletje bij.

"Ik vind het een retesaai kledingstuk."

Berndt Een coltrui vind ik wel erg classy. Mooi zwart, cashmere, super chique en mooi te combineren met urban looks en ook meer stijlvolle outfits.

Fashionchick mannenpanel
Ons handsome mannenpanel bestaat uit vijf über-stijlvolle mannen: Leroy Aznam kennen we natuurlijk als het stijlvolle brein achter mannenblog Comme des Leroi, bloggers Luc van Houts en Steven van Eck zijn de founders van Notre Vue waar iedereen het over heeft, Tom Springveld runt het broertje van Fashionchick; mannensite MENtoday en Berndt de Wit (last, but not least!) is Sanoma's meest stijlvolle Business Unit Manager. Heb jij vragen voor ons mannenpanel? Just ask!
mannenpanel

liefs, Anne ,

Lees meer