Lifestyle

Fashionchick Make-Over op Net5

Kristel, 03 januari 2017

Fashionchick Make-Over op Net5

Stel: je beste vriendin heeft zich in 2016 behoorlijk uitgesloofd in de sportschool en past dankzij haar nieuwe fitgirl-regime de meeste items uit haar kledingkast niet meer. Of misschien is ze wel net moeder geworden en lijkt ze sindsdien haar gevoel voor stijl een beetje te zijn kwijt geraakt. Je buurvrouw lijkt haast wel vergroeid met haar skinny jeans en T-shirt en je hebt je moeder nog nooit in iets anders gezien dan zwart. Je leukste collega heeft geen idee hoe ze haar zakelijke en alledaagse garderobe op orde moet krijgen en je zusje is veranderd van student in business babe, maar haar garderobe nog niet. Wat hebben al deze vrouwen gemeen? Precies. Ze zijn toe aan een make-over. En dan ben je hier aan het juiste adres!

Fashionchick Make-over

Fashionchick Make-Over

Want - mag ik tromgeroffel? - Fashionchick komt dit voorjaar met een heus make-over programma op Net5! Nee, we gaan niemand vertellen dat haar garderobe stom is. Of dat ze er niet uit ziet. Niets van dat. Wat we dan wel gaan doen? Helpen. We gaan de kandidaten helpen een eigen stijl te vinden. Of om juist een klein beetje van hun eigen stijl af te stappen. We gaan ze helpen er nog knapper, leuker en mooier uit te zien samen met een team van experts. Klinkt goed, toch? Dacht ik ook.

Fashionchick Make-over

Van top tot teen in het nieuw

Ok, hoe gaan we te werk? Simpel: jij geeft je beste vriendin / zus / moeder / buurvrouw * (doorhalen wat niet van toepassing is) op omdat jij vindt dat ze een make-over én nieuwe garderobe verdient. Denk niet dat we alleen maar op zoek zijn naar 18-jarige modellen-to-be (al zijn jullie van harte welkom!), álle vrouwen kunnen worden opgegeven. Vinden wij dat jouw kandidaat geschikt is? Dan overvalt Fashionchick's fashion expert Yara Michels haar, om vervolgens naar het Pulitzer Hotel in Amsterdam gebracht te worden. Hier krijgt zij te horen dat ze twee dagen in dit superdeluxe hotel mag verblijven én dat zij een compleet nieuwe garderobe t.w.v. €5000,- krijgt. De enige voorwaarde? Ze neemt afscheid van (het grootste deel van) haar huidige garderobe. Meteen.

Are you in?

Denk jij dat jij dé persoon kent die deze make-over verdient? Geef haar dan - zonder dat ze het zelf weet! - zo snel mogelijk op. Dit doe je door een mailtje te sturen naar fashionchickmakeover@sbs.nl met daarin de volgende informatie: #1 Een duidelijke foto van de kandidaat (het liefst eentje waar ze van top tot teen opstaat en een close-up). #2 Haar naam, leeftijd, woonplaats en (globale) maten. #3 De reden waarom zij deze make-over verdient. #4 Jouw gegevens, zodat we je álles kunnen vragen over de kandidaat. Are you in?

Fashionchick Make-over

Marie JoPullitzer Amsterdam

Kandidaten moeten minimaal 18 jaar zijn.

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Lees meer