Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

menu
Lifestyle

Fashionchick make-over: Meet the team!

Kristel, 21 februari 2017

Fashionchick make-over: Meet the team!

Zet het vast in je agenda. Rood omrand en met dikke koeienletters. Op zondag 16 april, 19.00 uur, is het namelijk zover. Hét moment waar wij - en jij misschien ook wel - al maanden naar toe leven. Dan is het namelijk tijd voor de eerste aflevering van Fashionchick make-over, hét nieuwe modeprogramma van Fashionchick (hey, dat zijn wij!) op Net5. Wat kun je verwachten? Heel veel hebberigmakende outfits, een set waar je in wilt wonen en een make-over team waar je beste vriendinnen mee wilt worden. 

Fashionchick make-over

Ok, nog heel even in het kort: wat is Fashionchick make-over? Zoals de naam al doet vermoeden draait het allemaal om vrouwen die volgens hun zus, vriend, collega of beste vriendin een make-over verdienen. Omdat ze altijd alléén maar zwart draagt. Omdat ze een nieuwe baan heeft. Omdat ze net moeder is geworden. Het make-over team 'overvalt' deze dame en neemt haar stijl - of het gebrek daar aan - onder de loep. Om haar vervolgens een duwtje in de goede richting te geven. Dat duwtje komt in de vorm van een compleet nieuwe garderobe t.w.v. €5000,-, een touch up van haar haar en make-up én een overnachting in het Pulitzer hotel. De enige voorwaarde? Haar huidige garderobe levert ze in...  Goed, dan nu het make-over team. Want je snapt: zo'n programma verdient het beste van het beste. En die hebben wij gevonden! En we stellen ze met liefde aan je voor.

Yara Michels

Fashionchick make-over

Yara kennen we natuurlijk allemaal van haar girlpower platform Chapter Friday én als vast gezicht van Fashionchick: Elke dag een look. We hoefden dan ook niet lang na te denken over wie er absoluut een plekje in ons nieuwe programma moest krijgen: Yara natuurlijk. En dat heeft ze niet alleen aan haar stralende lach te danken. Welnee! Wij weten inmiddels allemaal dat Yara fashion ademt - have you seen her outfits?! - en dé rising star is als het om tv-persoonlijkheden gaat. In Fashionchick make-over zal Yara als stylist én presentatrice te zien zijn en we weten nu al dat deze girlboss dit keihard zal rocken. 

Patty Zomer

Fashionchick make-over

Patty Zomer is al jarenlang één van de bekendste stylistes van Nederland. De start van haar carrière was echter een stuk muzikaler, Patty maakte deel uit van de meidenband de Dolly Dots en verzorgde onder andere de styling van de groep. Inmiddels kent iedereen Patty als stylist, mede dankzij haar rol in De Modepolitie, haar eigen stylingbureau en haar rol als chef mode voor het tijdschrift Beau Monde. Je snapt: wij zijn dolblij dat Patty haar expertise én feilloze gevoel voor stijl meeneemt naar de set van Fashionchick make-over en we verwachten heel veel spectaculaire sets en dolgelukkige kandidaten!

Xelly Cabau van Kasbergen

Fashionchick make-over

Xelly Cabau van Kasbergen kan toveren met haar make-up kwasten en maakt de mooiste creaties met haar krul- en stijltangen. Xelly timmert als jaren aan de weg als make-up artist en haarstyliste van bekend Nederland.  Ze bracht onlangs het boek Make-up uit en is op dit moment druk bezig met boek nummer twee dat vól met heerlijke haar tips en tutorials zal komen te staan. In Fashionchick make-over zal Xelly verantwoordelijk zijn voor het make-up en haar gedeelte van de make-over. De lucky ladies die in het nieuw gestoken worden kunnen er op rekenen dat ze dankzij Xelly nóg meer zullen stralen dan ze normaal al doen. Dat belooft een feestje te worden!

De eerste aflevering van Fashionchick make-over zie je op zondag 16 april, 19.00 uur, op Net5. Jij kijkt toch ook?

Marie Jo

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past het best bij jou? Doe nu de stijltest

Lees meer