Fashionchick magazine editie 5

Vijf keer hoera voor ons online magazine! Vol trots presenteren wij jullie onze vijfde editie bomvol fashion verleidingen en de nieuwste en leukste trends. Het online magazine is dit keer echt een visueel pareltje geworden. Naast de uitgebreide shoppings, vind je ook de Fashionchick studded collection in het speciaal daarvoor ontworpen Fashionchick lookbook. Accessoires, beauty, brands en trends sieren de pagina's en mocht je iets leuks vinden dan kun je dit direct online shoppen. Hoe? Wanneer jij in het online magazine op jouw favoriete item klikt, word je naar de juiste pagina doorgelinkt waar je jouw musthave kunt aanschaffen.

Cover magazine

MAAK KANS OP WINTER KEY PIECES

Het magazine is een mooi stukje 'kijkvoer' gericht op de huidige najaarstrends. Een perfect handboek dus om tijdens de sombere dagen inspiratie op te doen voor je eigen najaarsgarderobe. En wat is een magazine zonder een fijne winactie? Voor de perfecte winter kun je kiezen uit vijf key items van AND Watches, Jeans Boutique, My Statisfashion, Van Tilburg Online en Fashionchick. Ben je benieuwd wat deze key pieces zijn en wil jij kans maken op één van deze musthaves? Doe dan snel mee met de speciale winactie in het magazine!

Het online magazine is voor alle vrouwen met een modehart! Hebben we je nieuwsgierig gemaakt? Bekijk dan snel ons Fashionchick online magazine and get inspired.

liefs, Stefanie Kasdiran

Stefanie Kasdiran

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Manon 4 jaar geleden

  Echt heel leuk, en zo handig dat je meteen weet wat de prijzen en waar je het kan bestellen, je klikt het gewoon aan!

 • Sylvana 4 jaar geleden

  Die verhalen over miskopen zijn echt hilarisch! Ik vind het echt super handig dat je meteen op een artikel kan klikken als je het mooi vind. Met papieren magazines mag je hopen dat het nog ergens te koop is en dat er een prijs bij staat! Heerlijk die online magazines!

 • Jessica 4 jaar geleden

  Leuk magazine! Het meisje die model staat 'ken' ik!

 • jessica 4 jaar geleden

  Egt super goed gedaan zeg!

 • Margreth 4 jaar geleden

  En hij is weer super mooi! Fantastisch gedaan!

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Heerlijk als 't zo'n somber weer blijft. Papieren Glossy's is 1 ding, maar die van jullie? Chapeau!!! Niet alleen kijken, kijken, kijken, maar ook kopen, geweldig dat je direct wordt doorgeschakeld als je je must have ziet, en het gelijk kunt kopen, fantastisch meiden!!!