Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Fashionchick krijgt een nieuw jasje!

Kristel, 13 april 2018

Fashionchick krijgt een nieuw jasje!

Redesign

Je zult het vást gemerkt hebben: Fashionchick bestaat 10 jaar! En dat vieren we natuurlijk gróóts. Niet alleen met spectaculaire winacties (zoals een complete make-over!) maar ook met een gloednieuw jasje. Oftewel: Fashionchick krijgt een nieuw design!

Geen paniek, in de basis blijft alles gewoon zoals je van ons gewend bent. Honderden webshops op één plek verzameld en genoeg inspiratie om de beste items te kunnen shoppen. Maar alles wordt wel een stuk mooier, sneller én gebruiksvriendelijker. Vooral voor mobiel. Want aangezien 80% van jullie via haar mobiel naar Fashionchick toe komt, is het natuurlijk aan ons om ervoor te zorgen dat dat zo smooth mogelijk gaat. Hoe dat er precies uit gaat zien? Ja, dat houden we nog éven geheim... Het enige dat ik wél alvast kan verklappen is dat we op 24 april afscheid nemen van onze app. Waarom? Omdat ons gloednieuwe design het shoppen, scrollen, klikken en lezen op mobiel zoveel makkelijker en leuker maakt dat de app éigenlijk niet meer nodig is. Fijn toch? Goed, op het nieuwe design hoef je niet lang te wachten, we gaan namelijk op woensdag 18 april live! Zorg dus dat je klaar zit - met mobiel! - en scroll er lekker op los. Wij zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!

In de tussentijd alvast ons verjaardagsfeestje mee vieren? Doe dan snel mee aan de winactie en maak kans op een spectaculaire make-over!

De Fashionchick app gaat op 24 april offline. Maar niet getreurd: de site wordt nog mooier, sneller én geoptimaliseerd voor mobiel!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Welke stijl past bij jou? Doe de stijltest en maak kans op €2250,- shoptegoed!

Lees meer