Fashionchick interviewt: Rebecca Poetoehena

Nieuw: Fashionchick interviewt Fashionchicks! Dit kan zijn iemand met een leuke baan in de mode, iemand met een enorme tassenverzameling of gewoon een lid van Fashionchick.nl! Je kunt lezen hoe fashion haar bezighoudt en haar persoonlijke stijl bekijken doordat zij haar 9 favoriete items uit de fashion-finder toevoegt. Get inspired!

Fashionchick interviewt: Rebecca Poetoehena

Een tripje naar Parijs of New York om inspiratie op te doen, een rondreis door China om de productie te controleren. Rebecca reist heel wat af om aan de perfecte accessoires voor het komende seizoen te komen.

Rebecca werkt als inkoopster bij Modana Accessoires. Lederen handschoenen of knitwear die je in de winkel ziet, kunnen zomaar eens door Rebecca en het designteam zijn ontworpen. Rebecca: “Dat is het leukste moment, om al die spullen netjes in de winkel te zien hangen.”

Uiteraard dient Rebecca goed op de hoogte te zijn van de laatste trends op modegebied. “Om inspiratie op te doen reizen we naar grote modesteden en doen we shoppingrondes. Ook bezoeken we trendseminars, beurzen en modeshows.” Aldus Rebecca, die hier natuurlijk niet alleen inspiratie opdoet voor haar werk, maar ook voor haarzelf.

Rebecca omschrijft haar persoonlijke kledingstijl als een mix tussen glam en street. Wij lieten haar 9 items uit de fashion-finder op Fashionchick kiezen, die zoveel mogelijk haar stijl benadrukken. Nieuwsgierig? Kijk gauw hieronder.

Rebecca loves:

Creative...

Sneaker, Creative Recreation
EUR: 118,97
(Label54)

JSFN jack
Spijkerjas, JSFN
EUR: 49,95
(Wehkamp)

Dolce&Gabbana...
Zonnebril, D&G
EUR: 219,00
(Lux Sunglasses)

Bolero Evita
  Bolero Evita, MbyM
EUR: 59,95
(Welikefashion.com)

Tuniek Miss
Tuniek, MbyM
EUR: 51,75
(Dresses Only) 

Biker Heel...
Pumps, Mimic Copenhagen
EUR 58,50
(It-Bag)

Jeans Dedan
Jeans, Iro
EUR: 129,95
(Welikefashion.com)  

SPM leren...
Leren enkellaars, SPM
EUR: 109,95
(Wehkamp)

Bag Ruffle...
Ruffle Bag, Fab.
EUR: 219,95
(Welikefashion.com)

Wat vind jij van Rebecca's stijl? Geef je reactie!

-XOXO- Elise

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.