Fashionchick interviewt: Marise Doeve

Het heeft even op zich laten wachten, maar hier is 'ie dan: de tweede Fashionchick Interviewt! Dit keer hebben we de 23-jarige Marise Doeve aan het vragenvuur onderheven. Over haar baan bij een modewebshop, hoe zij inspiratie opdoet en natuurlijk wat haar shopverslaving is. Laat je inspireren!

"Mijn vriend zegt altijd dat als ik een minnaar zou hebben, het de mode zou zijn." aldus Marise, die zelf ook wel toegeeft dat ze een affaire heeft met mode. Haar studie en werk zijn allebei verbonden aan mode. Zo is zij werkzaam bij - ons allen bekend - webshop Perfectly Basics, waar zij PR doet en meehelpt bij fotoshoots en inkoop, maar net zo goed meehelpt bij magazijnwerkzaamheden.

Ook haar vrije tijd wordt besteed aan mode en shoppen. Vooral van kringloopwinkels wordt Marise blij, omdat je daar juist die items kan scoren die niemand anders heeft! Marise: "Laatst vond ik de schoenen, die ik jaren geleden tot mijn grote spijt niet had gekocht, in mijn maat!" .
Inspiratie doet ze op bij internationale modeblogs, zoals the Sartorialist, maar het allerliefst nog bladert ze de good-old modetijdschriften van begin tot eind door: "I love magazines!".

"Vrolijk, vintage en veranderlijk", zo omschrijft Marise haar persoonlijke kledingstijl. Benieuwd hoe dat eruit ziet? We hebben Marise gevraagd om uit de fashion-finder op Fashionchick, haar 9 favoriete items te pikken.

Dress like Marise

Dress Rumba

Zomers jurkje, Traffic People
EUR: 79,95
(Welikefashion.com)

Gucci 1287/S...

Pilotenbril, Gucci
EUR: 129,00
(Lux Sunglasses)

Diesel I Want...
Clutch, Diesel
EUR: 35,21
(Bagazoo)

Velvet Keisha...
Tuniek, Velvet
EUR: 199,95
(Perfectly Basics)

armband Croco...
Armband, Croco Elegance
EUR: 12,99
(Esprit) 

Birkenstock...
Black Vernish Birkenstock
EUR 49,95
(Label54)

Guess ABALIA
Pumps, Guess
EUR: 189,95 
(O'Moda)  

CofH Elson...
Jeans, Citizen of Humanity
EUR: 259,95 
(Perfectly Basics)

Elite Models...
Ruffle Tuniek, Elite Models
EUR: 39,95
(Fresh Labelz)

Past Marise's stijl een beetje bij die van jou? Geef je reactie!

-XOXO- Elise

P.S.: Een uitgesproken kledingstijl? Een enorme tassenverzameling? Een superleuke baan in de mode of op een andere manier de persoon die geinterviewd moet worden? Laat het me HIER weten en wie weet sta jij binnenkort in de schijnwerper van Fashionchick Interviewt!

Aantal reacties Wil je een reactie geven, maar nog geen Fashionchick? Meld je hier gratis aan!

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.