Fashionchick Interviewt: Ellen Snijder

Fashionchick.nl bestaat 3 jaar!!! Reden om oprichtster Ellen Snijder eens aan het woord te laten bij Fashionchick Interviewt. Uiteraard compleet met Ellen's picks uit de fashion-finder. Hoe kwam Ellen eigenlijk op het idee om Fashionchick te starten? En wat zijn de plannen voor de toekomst? Lees gauw verder!

FASHIONCHICK.NL
“Met bloed, zweet en champagne.” reageert Ellen lachend als je haar vraagt naar het begin van Fashionchick. Het idee ontstond tijdens haar scriptie. Ellen wilde een modewebsite opzetten, met betaalbare mode, waar je lekker kunt shoppen en inspiratie op kunt doen... en dat alles moest ook nog in een gezellig platform, waar dames met elkaar konden communiceren. Een compleet nieuw concept op dat moment, wat ervoor zorgde dat er een hoop denkuren in kwamen te zitten. Ellen: “Nu lijkt het allemaal heel logisch, maar bedenkt het maar eens!”
Fashionchick.nl is uitgegroeid tot een professionele modewebsite en Ellen geeft op dit moment leiding aan een achtkoppige redactie. Ellen: “De sfeer is top en iedereen is super gemotiveerd!” Eén van de redenen dat Ellen elke dag fluitend naar haar werk fietst. Een andere reden zijn de Fashionchick-leden zelf. “Ik word zo blij van de complimenten van de Fashionchicks, die blij zijn met het concept en zich helemaal thuis voelen op de site. Daar doe je het toch voor!” aldus een enthousiaste Ellen.
Over de toekomstvisie van Fashionchick is Ellen kort en bondig: Fashionchick blijft Fashionchick. Een gezellige online winkelstraat waar je terecht kunt voor trends en inspiratie.” Toch wordt er niet stilgezeten. “We werken aan een re-design, we willen de profielen uitbreiden, er komt een mobiele app. En we brengen binnenkort een online shopping magazine uit!”

ELLEN SNIJDER
Tot zover het Fashionchick-verhaal. We willen natuurlijk ook alles weten over Ellen en haar modegevoel! En dat heeft ze, ook al zegt ze zelf “niet zo'n typisch modepoppetje” te zijn. Ellen: “Ik vind het gewoon leuk om outfits te bedenken. Vroeger al, toen verkleedde ik me soms drie keer per dag! Ik combineerde dan van alles. Dat was niet altijd even charming, haha!”
Is de kledingkeuze van Ellen nu wel charming? Deze negen items komen uit haar virtuele kledingkast en passen perfect bij haar stijl. Wat vind jij ervan?

SHOP IN DE STIJL VAN ELLEN:

oorbel Starfish
Oorbellen, Starfish
EUR 34.95
(Ciraad)
Pants Onto,...
Pantalon, Modstrom
EUR 89.95
(Welikefashion.com)
Only IVY Blouse...
Witte blouse, Only
EUR 26.95
(Zalando)

Sleehak laarsjes, Shick*
EUR 34.99
(Shick* Shoes)
Geruite tuniek...
Geruite Blouse, Ichi
EUR 34,95
(de Bijenkorf)

Shorts, DEPT
EUR 69.95
(Zalando)

Motorcycle...
Jeans, Blue Level
EUR 89.95
(watMooi)

Fab Bag Big...
Schoudertas, Fab.
EUR 199.95
(Damestassen&zo)
Ruimvallende...
Blouse, Hilfiger Denim
EUR 99.00
(de Bijenkorf)

Wat vind jij van de stijl van Ellen? Geef hieronder je mening!

-XOXO- Elise

liefs, Elise van Mechelen, The shoe must go on

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.