Fashionchick interviewt: Annic van Wonderen

Als ik door haar online fotodagboek klik zie ik een leven vol glitter en glamour voorbij komen. Feestjes, hapjes, dansjes en bakken gratis kleding. Het toppunt; deze dame zag de droom van elke vrouw uitkomen en ontwierp haar eigen pump. Toch blijkt Annic van Wonderen vooral bezig te zijn met werken, werken en werken voor I Love Fashion News. "Kantoorspullen zijn mijn grootste shopverslaving!"
Fashionchick interviewt Annic van Wonderen
En hoe voelt het nou, een eigen pump?!
In één woord: GEWELDIG! Ik houd van glitters, hartjes en pumps. Deze pump is dus helemaal mijn ding voor een budgetprijs!

Het zijn drukke tijden voor je met I Love Fashion News. Hoe begon het allemaal? Ik maakte voor Grazia de Musthaves Of The Week en was altijd opzoek naar de nieuwste musthaves. Ik bezocht daarvoor veel modesites. Elke dag vond je daar maar een paar nieuwtjes. Veel te weinig. Ik dacht; dit kan beter.

Wat doe je om te relaxen na al jouw drukke bezigheden?  Ik vind thuis op de bank met mijn laptop werken ook ontspannen. TV aan op de achtergrond en gaan met die banaan. Eigenlijk doe ik verder niet veel aan ontspannen. I LOVE TO WORK! Ik moet mezelf er zelfs aan herinneren om soms meer aandacht te besteden aan mijn vriend, vriendinnen en familie

 
ILFN Pump, Shick*
EUR 29.95
(Shick*)
 Lipsy London...
Jurk, Lipsy London
EUR 134.95
(Zalando)
 Ettika Rose ..
Bangel, Ettika
EUR 44.95
(XOXOshop)

Hoe zou jij je kledingstijl willen omschrijven? Casual chique. Ik houd van vrouwelijke kleding en ga niet te veel met de trends mee. Ik ben eigenlijk geen echte fashionista zoals bijvoorbeeld onze I Love Fashion News hoofdredactrice Elisah Jacobs. Zij is altijd gekleed volgens de laatste trends. Ik geef ook echt niet veel uit aan mode. Ten eerste krijg ik veel van merken als ze willen dat we over ze schrijven. Ten tweede shop ik gewoon niet zoveel. Ik denk dat er maximaal 250 euro per maand naar mode gaat.

Ben je dan ook geen online shopper? Dat was ik nooit. Voor ik voor I Love Fashion News werkte was ik styliste en was ik altijd in de stad. Dan shopte ik daar wel wat. Omdat ik nu alleen maar op kantoor met onze site bezig ben, zie ik de leukste webshops. Dan sla je wel aan het online shoppen. Ik bestel nu zelfs onze kantoorartikelen online. Dat is ook mijn grootste shopverslaving. Ik word daar net zo blij van als ik vroeger werd van een tas met kleding.

 Mexx Trenchcoat...
Trenchcoat, Mexx
EUR 149.95
(Zalando)
Dept Pailletten...
Trui met paileten, Dept
EUR 24.99
(Men at Work)
 Ray-Ban 3025
Zonnebril, Ray Ban
EUR 115.00
(Lux Sunglasses)

Noem eens wat fashion favorieten? Asos, Ladress en Lexingtonavenue. Offline shops MANGO, ZARA en H&M. En mijn favoriete designers zijn Balmain en Chanel.

En wat is dan jouw lievelingskledingstuk in je kledingkast? Vestjes. Ik draag heel veel vesten als jurkje. Het zit lekker, is warm en ziet er goed uit!

Heb je een leuk beautygeheim wat je met ons wil delen? Reinig en verzorg je huid altijd goed. Tegen een droge winterhuid gebruik ik altijd babyolie en om mijn wallen weg te werken smeer ik Yves Saint Laurent Touche Eclat. Een leuk merk voor alle beauty, en fashion, emergencies is Miss Oops.

 
Touche Eclat, YSL
EUR 34.50
(Douglas)
 Double Coin...
Ketting, TOV Essentials
EUR 89.00
(Little Soho)
Dress Disco,...
Jurk, Second Female
EUR 84.95
(Welikefashion.com)

Wat kunnen we in de toekomst nog van jou, I love fashion news en al haar zustersites verwachten? Heeeeeeeeeeeel veel. Onze nieuwe print newspaper komt er weer aan. Onze webshop heeft een hele nieuwe layout gekregen en er komen nieuwe producten in het assortiment. Er staan leuke samenwerkingen op de planning en er komen nog veel meer I Love …. News sites bij!

Nieuwe sites, nieuwe webshop layout, nog meer fijne acties. In de handen van Annic van Wonderen kan het niet anders dan groots worden!
Liefs
Marlies

 Voeg de webshop van ILFN toe aan jouw favorieten

liefs, Marlies Bax,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.