Fashionchick interview Simone van Trojen

LaDress is dé online schatkamer voor het perfecte jurkje van Simone van Trojen. Fashionchick interviewde deze drukke zakenvrouw over haar LaDress, kledingstijl en modeliefdes. Zo ontdekte wij haar liefde voor vintageboetiekjes in Parijs en vertrouwde zij ons haar grootste shopverslaving toe: schoenen en laarzen bij haar jurkjes.

Interview Simone van Trojen

Eigenlijk mag je bij zulke perfecte jurkjes geen favoriet kiezen, maar wat zou jij jouw favoriete LaDress noemen en waarom? Mijn favoriet op het moment is Joni, een jurk die zowel 's avonds als overdag kan. Hij is heerlijk voor mee op reis en is goed te combineren met stoere laarzen of high heels. Gabrielle, het zwarte jurkje, is ook al langer een van mijn favorieten. Ze zit heerlijk, is goed te combineren en gemaakt van een hele fijne, soepele stof met stretch.

Er komen steeds meer mooie jurkjes bij. Hoe ontstaan nieuwe designs voor LaDress? In Parijs, modestad bij uitstek, vind ik veel inspiratie. De mensen, winkels en omgeving van deze mooie, indrukwekkende stad vormen de basis voor de collectie die inmiddels ook is uitgebreid met tops & pants. LaDress werkt niet met seizoenen en dat maakt het juist zo leuk. Het hele jaar nieuwe jurkjes kunnen ontwerpen is natuurlijk verre van een vervelend klusje.

Joni dress
  LADRESS
€245,00

Blazer SuperTrash
ZALANDO
€179,95

Enkelboot
SARENZA
€357,00

De collectie breidt zich nu ook uit met onder andere blazers, hoe ben je tot die stap gekomen? Onlangs hebben we de collectie uitgebreid met onder andere blazers, vestjes en broeken. De basis van LaDress bestaat natuurlijk uit de jurkjes, maar vaak zoek je bij dat ene jurkje nog een jasje of vestje om het compleet te maken.

Wat kunnen we nog meer voor nieuws verwachten van LaDress? LaDress Boutique is een nieuw concept van de webshop. Het is een event waarbij je eventjes wordt ondergedompeld in luxe. Er kan geshopt worden in een chique omgeving van een boutique hotel in de buurt. De plannen voor uitbreiding van het concept liggen al klaar.

Jeans 7 for all mankind

ZALANDO

€189,95

Bonnie blazer

LADRESS
€95,00

Biker boots Caterpiller

SARENZA

€150,00

Wat is jouw meest memorabele fashionherinnering? Het moment dat de eerste bestelling op de site werd geplaatst is absoluut het meest memorabel. Op dat moment zat ik zelf met mijn man in een restaurant en de site was net live dus hield ik mijn mobiel in de gaten. Toen kwam er een order binnen, van iemand die ik niet kende, dat was zo'n fijn moment.

Maxirok MbyM
ZALANDO
€39,95

Trui Only
WEHKAMP
€21,95

Groene clutch
  HYKI
€69,00

Heb je ook een beauty geheim wat je met ons zou willen delen? Gezond eten, genoeg slapen, je huid elke avond schoonmaken en natuurlijk veel water drinken en lachen zijn naar mijn idee de beautygeheimen. Zelf ben ik ook dol op de olie van Santa Maria Novella, ook als geur in huis, heerlijk! Voor de dagelijkse verzorging van mijn huid gebruik ik eight hour creme van Elizabeth Arden of Perricone. De basis is belangrijk en ik houd van een natuurlijke look, die bestaat uit gekleurde dagcreme, lipgloss en mascara van Yves Saint Laurent.

Welke vrouw van vroeger of nu vind jij inspirerend? Ik vind ontzettend veel vrouwen inspirerend, vooral vrouwen die proberen het leven te omarmen. Bijvoorbeeld Sophia Loren of Catherine Deneuve, dit zijn echt tijdloze beauties met een verhaal.

Lippenbalsem
ZALANDO
€8,95

Clarins getinte dagcreme
DE BIJENKORF
€33,00

Mascara Clinique
DE BIJENKORF
€21,00

Zijn jullie ook zo gek op de prachtige jurken van LaDress? Verlekker je dan bij de hele LaDress collectie in de Fashion Finder. Nu de webshop aan haar uitbreiding is begonnen hebben we oneindig veel looks binnen handbereik. Combineren is key.

twitter Volg op twitter alle updates en het laatste nieuws over LaDress.

liefs, Merel Brouwer,