Fashionchick interview: Anna Nooshin van NSMBL

Hier op de redactie worden heel wat stiekeme uurtjes besteed aan het wegdromen op online magazine NSMBL. Je vindt er allerlei nieuwtjes over beauty, mode, recepten, kunst, inspiratie, interieur... Anything a girl can wish for. In een half jaar tijd is NSMBL van 0 naar 300.000 bezoekers per maand gegaan. Een enorme, maar begrijpelijke groei. Vandaag lanceerde NSMBL een vernieuwde site met een prachtig nieuw design, een groter team en nóg meer leuke nieuwtjes.

Met eigenaresse Anna Nikbakht Nooshin gaat het net zo goed. Je kent haar misschien als oprichtster van Overdose, ex-hoofdredactrice van I Love Fashion News óf als winnares van Moët & Chandon Red Carpet Icon. Anna heeft de winning formula van slim ondernemerschap, een flinke dosis schrijftalent, een gezellige persoonlijkheid en een feilloos gevoel voor stijl. Hoog tijd voor een interviewtje!

nsmbl

NSMBL bestaat nu een half jaar en is enorm snel gegroeid. Kun je uitleggen wat NSMBL is?
NSMBL.nl staat voor Ensemble en is een online magazine voor vrouwen met hele brede interesses. We proberen ons zo min mogelijk te beperken tot bepaalde onderwerpen, want een echte vrouw is juist zo mooi omdat ze elke dag verschillende emoties ervaart. Zo heb je het ene moment zin om de laatste mode-nieuwtjes te lezen, maar kun je het volgende moment geïnspireerd raken door een mooie quote en de dag willen afsluiten met een lekker recept om uit te proberen. Over al die onderwerpen gaat NSMBL.

Wat is er anders op de nieuwe NSMBL-site?
Vanaf vandaag heeft NSMBL een nieuw design. Het magazine is zo snel gegroeid en we vonden dat daar een nieuw uiterlijk bij hoorde. We hebben ervoor gekozen de site niet drastisch te veranderen, maar ons te focussen op het nóg beter en sterker maken van de visuele kant. Beeld is bij ons heel belangrijk, en dat zie je dus ook meer terugkomen in het nieuwe design. Daarnaast zullen we veel meer eigen producties doen, waarbij je kunt denken aan editorials en fotoseries die onze eigen fotografen hebben geschoten.

Hoe zou je jouw persoonlijke stijl omschrijven?
Mijn persoonlijke stijl is best bijeengeraapt en heel eerlijk niet al teveel over nagedacht. Ik houd van simpele outfits en negen van de tien keer heb ik zwart aan. Ik ben gek op leer, items die mooi gesneden zijn en outfits die iets weg hebben van de punk/rock periodes. Tegelijkertijd hou ik wel heel erg van printjes en vind ik het leuk om te zien hoe ver iemand kan gaan met het combineren van verschillende prints. Ik investeer liever heel veel geld in goede schoenen en accessoires, dan dat ik daar een heel duur shirt van koop.

Leren jas, Gestuz

€279,95
(LoveYourStyle)

Leren broek, SLY 101

€799,95
(Zalando)

Clutch, Sara Berman

€346,80
(my-wardrobe.com)

Wat is het meest geliefde item in je kledingkast?
Wat een lastige vraag! Ik probeer niet al te veel waarde te hechten aan items. Het is immers maar materieel. Maar als ik echt moet kiezen is het mijn vintage rode Yves Saint Laurent blazer en mijn Yves Saint Laurent Tribute pumps. Hoewel ze echt niet lekker lopen en ik ze nooit langer dan een half uur aan kan trekken, zou ik ze nooit weg willen doen!

Wat is jouw ultieme shopverslaving?
Zonder twijfel: schoenen. Ik heb er mijn halve kleedkamer aan gewijd en geloof oprecht dat je nooit teveel schoenen kunt hebben. Hoe stom dat ook klinkt.

Wat zijn je favo online shopadresjes?
Het hangt er maar net vanaf in welke shopbui ik ben en hoeveel budget ik heb. Natuurlijk heeft Net-A-Porter de mooiste items, maar niet altijd even bereikbaar. Ik hou verder heel erg van de online shop van Topshop, Acne en Nelly.com, maar je maakt me ook blij met de shops van Nasty Gal, Stylestalker, Modekungen en Spanish Moss Vintage

 Sleehak laarsje

€53,50
(Nelly.com)

 

 Trui, Designers Remix

€129,95
(Zalando)

 

 Pumps, Jean-Michel Cazabat

€324,95

(Zalando)

We zijn verschrikkelijk jaloers op jouw mooie haren. Wat is je geheim?
Ik doe echt heel weinig aan mijn haar. Ik heb een hekel aan kappers en ga dus het liefst 1 keer per jaar als het echt moet. Verder smeer ik er nooit iets in en fohn ik het ook niet. Ook borstel ik het niet. Klinkt wel heel erg nu, maar ik geloof dat hoe meer je je haar zijn natuurlijke beloop laat gaan, hoe gezonder het eruit zal zien.

Wat zijn je favoriete beautyproducten?
Heb ik eigenlijk niet. Ik gebruik altijd de Etos concealer pen, die kost zo'n 5 euro en is echt een life saver als je veel lange dagen moet maken. Verder ben ik dol op make-up van YSL en Chanel, en heb ik altijd Labello classic bij me. 

Trui, Preen Line

€644,40

(my-wardrobe.com)

Flaphoed, DAY

€118,80
(my-wardrobe.com)

Wedges, Mulberry

€607,20 €303,60
(my-wardrobe.com)

Wat is jouw meest memorabele fashionherinnering?
Ik probeer met een grote glimlach terug te kijken op de afgelopen jaren: dit is toch wat ik altijd heb willen doen. Het feit dat NSMBL in een korte tijd zo'n succes is, vind ik echt een memorabele herinnering (ook al is het kort geleden). Ook het ontmoeten van mijn stijlheldin Dita Von Teese vond ik te gek. En het bijwonen van de Toni & Guy show in Londen, waar ik Olivia Palermo mocht ontmoeten en naast haar front row zat, was ook heel erg leuk!

Je hebt in korte tijd al enorm veel bereikt. Waar zie jij Anna over 5 jaar?
Hoe gek dat ook klinkt: ik probeer echt in het nu te leven. Ik plan niet te ver vooruit, want meestal loopt het leven niet zoals gepland. Een jaar geleden had ik ook niet kunnen denken dat ik nu in deze fase van mijn leven zou zitten. Wat ik wel zeker weet is dat ik wil blijven ondernemen, leren en groeien als bedrijf. Ik wil meer titels opzetten in de online magazine wereld, meer reizen en vooral veel meer leren van deze nieuwe manier van werken. En natuurlijk genieten met volle teugen!

Hebben jullie al een kijkje genomen op NSMBL?

liefs, Laura Gommans,

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.