Fashionchick for world domination

Een nieuw jaar betekent vaak ook het startschot voor nieuwe plannen. En hier op het Fashionchick HQ is dat niet anders. We hollen van meeting naar meeting, van afspraak naar afspraak. Nieuwe video formats krijgen vorm en de eerste brainstorms over te gekke events zijn al achter de rug. Dit jaar willen we nog groter, leuker en gekker. Bereid je dus maar voor. Fashionchick is aiming for world domination!

FCW Week 3 Hoofdbeeld

Tegelijkertijd kijken we halsreikend uit naar het nieuwe (mode)seizoen. Want hoe leuk de mode deze winter ook is, we zijn inmiddels wel weer toe aan wat nieuws. En vooral aan iets meer warmte. Daarom laten we het zonnetje vanaf volgende maand gewoon keihard schijnen hier op Fashionchick en gaan we het uitgebreid met je hebben over de nieuwste lentemode. Van bikini's tot jurkjes, van luchtige tops tot de allerlaatste trends. Dat wordt genieten!

De week van Fashionchick in foto's 

FCW Week 3 1

L Volgende week is het zover, dan showt Tess tijdens MBFWA haar collectie. Wij volgden haar backstage tijdens de shoot met Paul Bellaart. Heb jij de video al gezien?
R Hoe knap is de nieuwe Furla van Stephanie? 

FCW Week 3 2

L Ellen en ik kropen weer voor de camera om nieuwe video's op te nemen. Binnenkort op YouTube: alles over dé tassentrends van aankomend seizoen!
R Heb je Amanda haar reisvlog al gezien? 

FCW Week 3 3

L R Nieuw op ons YouTube kanaal: de Fashionchick confession box. Ellen en ik beten het spits af en beantwoorden alle vragen die we uit de box haalden. Stay tuned!

FCW Week 3 4

L Nieuwe hotspot in Amsterdam: De Kanarieclub! 
R Het grote voordeel van stretchende pakjes? Je legt zó je been in je nek. 

FCW Week 3 5

L Look of the day: print-on-print-on-print.
R Cuteness overload.

Happy weekend! 

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.