Fashionchick favo's van Little Soho

Little Soho is een van mijn zondes. Want zo veel moois in een webshop, daar kan ik bijna geen nee tegen zeggen. Niet regelmatig, dat laat mijn portemonnee helaas niet toe, maar als ik mezelf een keer echt wil verwennen bezoek ik deze webshop. Hier vind je items die je niet zo snel bij andere shops zult vinden. Shortjes van Balmain, een tas van Michael Kors, fijne en ultrazachte basics van American Vintage of een mooie blouse van Aaiko zijn allemaal potentiële kandidaten om mijn rekening te plunderen. Maar dan heb je ook wel wat. De eigenaresses van Little Soho proberen de mooiste selectie van kleding en accessoires online te brengen. Items waarvan je weet dat iedereen zich afvraagt waar je dat vandaan hebt.

 
 

Little soho

Classy, edgy & chique

Bij Little Soho vind je de perfecte mix van stijlen; classy, edgy, chique en stoer. De eigenaresses zorgen voor een goede afwisseling van internationale ontwerpers, originele merken en de toonaangevende trends van het seizoen. En zo leuk, je bestelling wordt ingepakt in lekker geparfumeerd papier en je krijgt er een persoonlijk briefje bij. Ook zin om jezelf eens lekker te verwennen? Neem eens een kijkje in de collectie van Little Soho.

Fashionchick Favo's Little soho online

Grijze hoed
LITTLE SOHO
€74,95
Zwarte skinny
LITTLE SOHO
€126,75
Zijden t-shirt
LITTLE SOHO
€125,07
Peace shirt
LITTLE SOHO
€49,97
RokLeren rok
LITTLE SOHO
€195,96
Armband met sterren
LITTLE SOHO
€20,30
Denham tee
LITTLE SOHO
€59,95
Michael Kors tas
LITTLE SOHO
€262,46
Pinko sjaal
LITTLE SOHO
€69,96

Michael Kors heels
LITTLE SOHO

€185,00

Antic Batic vest
LITTLE SOHO
€220,50
Leren broek Patrizia Pepe
LITTLE SOHO
€119,96

Wat vind jij het mooiste item van Little Soho? Je vindt de hele collectie online in de Fashion Finder.

liefs, Merel Simons

Merel Simons You are never fully dressed without a smile!

Reageer

  Log in om te reageren
 • Loes 4 jaar geleden

  Top producten, absoluut. Jammer genoeg voor mij iets te prijzig. Maar ergens is het ook wel goed dat niet alles betaalbaar is, anders zou ik toch veel teveel kopen ;) En er zijn genoeg betaalbare, leuke spullen!

 • Anne 4 jaar geleden

  Dat rokje ziet er inderdaad wel flitsend uit :-) Ik zal is even gaan surfen op little soho...EN F.C een goed nieuwjaar gewenst

 • Alexsia 4 jaar geleden

  Toevallig nét vandaag ff bij Little Soho rondgesnuffeld, normaliter boven budget, (wat ík wil hebben, natuurlijk ) maar wát een mooie en unieke produkten WOW, echt een shop om voor 1 of 2 keer per jaar iets tijdloos moois aan te schaffen, je weet gewoon dat 't met de juiste accessoires of outfit met alle trends mee kan.

 • Mireille 4 jaar geleden

  Jaaaaaa, die tas blijft mooi van Michael Kors! Had hem al een tijd in mijn 'kast' van fashionchick. Maar helaas, het blijft alleen bij kijken, niet kopen. De webshop is heeeeeeel tof!!!!