Fashionchick Designer Sample Sale

Dames! Leest U even mee? Er komt weer een heuse Fashionchick Sample Sale aan! Deze keer wordt nog spectaculairder dan de vorige edities: onze inkopers hebben namelijk de hand weten te leggen op een paar beauties van een designerstukken! Ben jij geïnteresseerd en heb je vrijdagavond 9 augustus nog een gaatje in je schema? Lees dan gauw verder!

designer sample sale

Designers en Merken

Voor sommige Fashionchicks is de Sample Sale waarschijnlijk al bekend terrein. Al eerder boden we jullie in samenwerking met FashionQlub (Goeiemode) al topstukken aan van merken als SuperTrash, My Brand, Aaiko, Diesel en Fab. Deze keer mogen we daar ook nog een paar topdesignmerken aan toevoegen, van onder meer Viktor & Rolf, Miu Miu, Marc by Marc Jacobs en Stella McCartney.

Save the date, you're invited!

We kicken de Sample Sale af met een VIP avond, speciaal voor onze bezoekers. Jullie dus! Onder het genot van een glaasje bubbels krijg je de kans als eerste te checken wat er voor moois in de rekken hangt. Wat je daarvoor moet doen? Alleen even de flyer uitprinten of op onze Facebook-pagina aangeven dat je komt. Daarna begint de voorpret als je @fashionchick volgt op Instagram, waar we de hele week Sneak Peeks weg geven van de items.

Geen tijd om naar onze VIP-avond te komen, maar wel nieuwsgierig naar de collectie? Op zaterdag 10 augustus tussen 10.00 uur en 17.30 uur is de FashionQlub ook open.

WAT Fashionchick designer sample sale
WANNEER
Vrijdag 9 augustus VIP avond | 17H - 20H & Zaterdag 10 augustus | 10H - 17.30H
WAAR Fashionqlub - Zijlbaan 26 - 2352 BN Leiderdorp

Locatie

FashionQlub is een grote loods, welke is omgebouwd tot een winkel. Je vind deze loods bij de woonboulevard De Baanderij in Leiderdorp, tegen Leiden aan. Er is veel parkeergelegenheid en het is goed te bereiken per OV.

See you there!

liefs, Ellen Snijder

Ellen Snijder FashionOPPERchick!

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer