Grootste fashioninspiratie van Nederland

Shop kleding bij 200+ webshops

Bekend van TV

Lifestyle

Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren!

Kristel, 10 januari 2018

Ja, je leest het goed: Fashionchick bestaat 10 jaar. En wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een knaller van een prijs weg. 

En ook deze maand is het weer raak. Wij geven namelijk €1750 shoptegoed én een heerlijke taart weg! Kijk, dat is een prijs die we állemaal wel willen.. Toch? Maar goed, hoe begon het ook alweer 10 jaar geleden? In 2008 besloot Ellen, in samenwerking met drie bijzonder handige mannen, dat online shoppen makkelijker moest kunnen. De mooiste merken en shops, verzameld op één plek. Dat is toch niet teveel gevraagd? Nee, dat is het zeker niet. En zo zag Fashionchick 10 jaar geleden het levenslicht. 

Dat vraagt om een feestje!

Sindsdien is het team flink uitgebreid en heeft de site zich ontwikkeld tot één van de grootste fashion platformen van Nederland. Nog steeds hoef je niet zelf alle webshops langs om de items te vinden die je zoekt, even rondklikken op Fashionchick is voldoende. Maar Fashionchick is zoveel meer geworden dan dat. Zo kwamen we met verschillende tv-programma's, hebben we een behoorlijk indrukwekkend blogger netwerk opgebouwd en verscheen vorig jaar ons eerste boek. En dan heb ik het nog niet eens gehad over ál die te gekke samenwerkingen, eigen collecties en evenementen die er zijn geweest. Kortom: er is in de afgelopen 10 jaar veel gebeurd. En dat vraagt om een feestje!

Wie jarig is, trakteert

En als ik het heb over een feestje, dan heb ik het natuurlijk over een Feest met hoofdletter F. Want, lieve lezeressen van Fashionchick, wij hebben besloten dat we ons 10-jarig bestaan gewoon een heel jaar lang vieren. En zoals ik al zei: wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een mega vette prijs weg. Maar echt. Geen gedoe met kleine cadeautjes, gigantische pakketten zullen het Fashionchick HQ verlaten! Zorg dus dat je ons goed in de gaten houdt, zodat je geen winactie mist.

Happy birthday to us

Wil je nu alvast feest met ons vieren? Gezellig! We worden ontzettend blij van felicitaties in de vorm van Instagram berichtjes met de hashtag #FCxHAPPY10. Wij zullen de leukste, liefste en grappigste berichtjes regelmatig regrammen of voorbij laten komen in onze stories. Oh jongens, wat een jaar gaat dit worden. Hiep, hiep? Hoera!

Vier mee in stijl

€19.95

My Jewellery

Leopard Wrap Top - Brown

74
Ga naar My Jewellery
€40.00

Givenchy

Bouncy Highlighter Cooling Jelly Glow

20
Ga naar de Bijenkorf
 
€21.40 €23.78

Guerlain

Lprn Nails

13
Ga naar MYSC parfumerie
 
€47.99 €59.99

Sacha

Roze sandalen met hak met vlammen

11
Ga naar Sacha

NIET BESCHIKBAAR

Tamaris

Clutch zwart/zilverkleur

43
Ga naar Happy Size

NIET BESCHIKBAAR

America Today

Dames A-lijn Rok Rix Zwart

72
Ga naar America Today

Houd Instagram en Facebook goed in de gaten, zodat je geen winactie mist!

Hoera! Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren. Doe mee en win!

Lees meer