Lifestyle

Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren!

Kristel, 10 januari 2018

Fashionchick bestaat 10 jaar dus wij trakteren!

happy 10

Ja, je leest het goed: Fashionchick bestaat 10 jaar. En wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een knaller van een prijs weg. Deze maand? Een complete make-over!

In 2008 besloot Ellen, in samenwerking met drie bijzonder handige mannen, dat online shoppen makkelijker moest kunnen. De mooiste merken en shops, verzameld op één plek. Dat is toch niet teveel gevraagd? Nee, dat is het zeker niet. En zo zag Fashionchick 10 jaar geleden het levenslicht. Sindsdien is het team flink uitgebreid en heeft de site zich ontwikkeld tot één van de grootste fashion platformen van Nederland. Nog steeds hoef je niet zelf alle webshops langs om de items te vinden die je zoekt, even rondklikken op Fashionchick is voldoende. Maar Fashionchick is zoveel meer geworden dan dat. Zo kwamen we met verschillende tv-programma's, hebben we een behoorlijk indrukwekkend blogger netwerk opgebouwd en verscheen vorig jaar ons eerste boek. En dan heb ik het nog niet eens gehad over ál die te gekke samenwerkingen, eigen collecties en evenementen die er zijn geweest. Kortom: er is in de afgelopen 10 jaar veel gebeurd. En dat vraagt om een feestje!

10 years

Wie jarig is, trakteert

En als ik het heb over een feestje, dan heb ik het natuurlijk over een Feest met hoofdletter F. Want, lieve lezeressen van Fashionchick, wij hebben besloten dat we ons 10-jarig bestaan gewoon een heel jaar lang vieren. En zoals ik al zei: wie jarig is, trakteert! Daarom geven we iedere maand een mega vette prijs weg. Maar echt. Geen gedoe met kleine cadeautjes, gigantische pakketten zullen het Fashionchick HQ verlaten! En alsof dat nog niet genoeg is, zijn we ook al druk bezig met de voorbereidingen van een spectaculair event dat later dit jaar zal plaatsvinden. Iets met inspirerende vrouwen, een hele bups Fashionchick lezeressen (hee, dat ben jij!) en natuurlijk een cocktail on the side. Meer weten? Hou Fashionchick in de gaten want binnenkort volgt er meer!

Happy birthday to us

Wil je nu alvast feest met ons vieren? Gezellig! We worden ontzettend blij van felicitaties in de vorm van Instagram berichtjes met de hashtag #FCxHAPPY10. Wij zullen de leukste, liefste en grappigste berichtjes regelmatig regrammen of voorbij laten komen in onze stories. Oh jongens, wat een jaar gaat dit worden. Hiep, hiep? Hoera!

Trek je feestpak uit de kast

Dotted Glitter Top - PinkMy Jewellery My Jewellery
€ 34,95
Michael Kors Schoudertassen - Ginny MD Camera Crossbody Bag Black/Silver in zwart voor damesDesigner schoudertasFashionette
€ 194,00
Steve Madden CIRCUIT Sandalen met hoge hak blackSteve Madden Zalando
€ 99,95
Inglot Slimliner Felt Tip EyelinerInglot Boozyshop
€ 16,00
Guerlain Lprn NailsGuerlain NagellakMYSC parfumerie
€ 23,78 € 21,40
Nikkie rokNIKKIE Piet Zoomers
€ 159,95

Houd Instagram en Facebook goed in de gaten, zodat je geen winactie mist!

liefs, Kristel , Keep your heels, head & standards high.

Lees meer