Fashionchick Adventskalender 2014, are you in?

De maand december kent veel tradities. Één daarvan is de adventskalender. Ken je hem nog? Zo een waaruit je elke dag een chocolaatje kan halen om af te tellen naar Kerstmis. Als kind was het maar al te moeilijk om niet meteen de hele maand aan chocolaatjes te verorberen in één dag. Wij zetten deze traditie voort, maar net een tikkeltje anders. Bij ons geen dagelijks chocolaatje, wel een dagelijkse fashion-prijs. Maak je klaar voor de jaarlijkse Fashionchick Adventskalender.

advent

Feeling lucky? Doe elke dag mee & win!

Samen tellen we feestelijk af naar kerst met de meest fijne winacties. Nieuwe schoenen van Omoda? Ja, graag! Een nieuw lingeriesetje van Hünkemoller? Yes, please! Laat je van 1 t/m 24 december iedere dag opnieuw verrassen door een nieuwe Love & Win en maak kans op deze en veel meer andere prijzen. Want cadeautjes geven is bijna net zo leuk als ze krijgen, en wij verdienen het wel. Toch? Ook bij Fashionchick roepen we december uit tot cadeautjesmaand. See you on the 1st!

liefs, Bente van de Wouw

Bente van de Wouw

Shop meer van

Geen resultaten gevonden.

Reageer

  Log in om te reageren
 • Esther 2 jaar geleden

  Wat een leuke actie! Hopelijk straks een paar outfits scoren voor het nieuwe jaar bij m'n favoriete winkel! Fan van deze adventkalender:)

 • Iza 2 jaar geleden

  Super leuke actie!

 • Isis 2 jaar geleden

  Heel erg leuk!

 • Lisa 2 jaar geleden

  Yeah! Love december!

 • Ellen 2 jaar geleden

  Whoehoe morgen start hij alweer :-)

 • Sylvana 2 jaar geleden

  Ik ben zo gek op deze maand! Al is het alleen maar om te kijken en te dromen!